Følgere

mandag 8. oktober 2012

Høstferie, pøsregn og frihåndsquilting


Det meldes store nedbørsmengder... Vet dere hva Vår Herre sa da han skapte vestlandet?? Her ble det så vakkert, at jeg må vaske det hver dag!
.......men jeg visste ikke, at han hadde høytrykkspyler! Hva skal man finne på når det er høstferie og det pøsregner uten stopp??? Jeg har brukt dagen til å øve meg på frihåndsquilting.Mer quilting, jaja det går da fremover:)
Denne løperen "manglet noe" kanskje den ikke blir UFO likevel??

Ha en flott kveld:)
Trine


15 kommentarer:

 1. Nydeleg quilting!
  Håpa å få sjå løparen i "heilfigur" når den er ferdig ;-)

  SvarSlett
 2. Vad skicklig du är! Den kommer att bli jättefin - hoppas att du visar den i helbild när den är klar! Tycker mig kunna ana en katt på den ;-)
  Kramisar

  SvarSlett
 3. Det ser kjempefint ut. Kos deg videre i pøsregnet..

  SvarSlett
 4. Jeg synes du har funnet en flott løsning på aktivitet i rengværet! Og så flott quilting!
  Jeg var tydeligvis heldigere med mitt høstferievær forrige uke, det var flere dager med flott sol, deilig turvær og vakre farger! Men kos deg på syrommet, det er deilig ferie, det!

  SvarSlett
 5. Kjempelekker quilting - så flink du er :-) Bra med regnvær noen ganger også da - koselig og sitte inne ved maskina da.
  Quilteklem

  SvarSlett
 6. Synes du har fått dreisen på frihåndsquiltingen jeg, ser flott ut. Blir spennende å se hele duken med (katter) kanskje. Veska du har sydd på bestilling er flott den også. Håper været har blitt bedre hos deg, sol men skarpt i lufta her.
  Ha en kreativ uke.

  SvarSlett
 7. Hei
  Den om regnveret har eg ikke hørt før,måtte dra på smilebåndet.Eg sa alltid til jentungen som er 21 nå,at sola dusja,blåste sola tørka seg med fønar,over lang tid med regn,kom det noen komentarer fra jentungen!Ja frihåndsquilting kan du,ingen tvil,flott.
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 8. Nydelig quilting. Tror jeg må øve meg litt jeg også for jeg har heller ikke kjøpt meg broderimaskin. Tror du må gi meg et kurs.

  Nå kommer sola, så da må du sette bort maskina en stund. Har du sett YR?

  Klem fra øya

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare kom, så skal jeg gi det et kurs:) I dag har jeg nytt finværet hele dagen!

   Slett
 9. Wow så nydelig quilting. Detta kan du :))
  Klem fra vest

  SvarSlett
 10. Du trenger vel ikke å øve på quiltingen. Den er jo perfekt;);)

  SvarSlett
 11. Flott quilting :-) Jeg er kjempeimponert.

  SvarSlett
 12. Utrolig flott ! Syns det ser helt perfekt ut :-)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.