Følgere

mandag 21. juli 2014

Sommersøm i sommersolDet har blitt lite søm denne sommeren for været har vært helt fantastisk! Jeg kan ikke huske en sommer vi har hatt mer sol og varme!! Dag etter dag med temperaturer over 20 grader er vi slett ikke bortskjemt med her på nordvestlandet.
Noen kvelder har jeg puslet på syrommet og sydd disse pingvinene.

Ha en fortsatt flott sommerdag!
Trine

5 kommentarer:

 1. Å så søte de var.. Hva skal det bli til slutt. Godt kledd i sommervarmen, ser jeg, men det blir nok helt sikkert bruk for sjal og lue igjen engang.. Nyt sommeren.

  SvarSlett
 2. Åhhh, Trine, de är helt underbart söta!!! <3 Du får förvara dem kallt nu så de inte rinner bort i den fantastiska sommarvärmen!
  Kramisar

  SvarSlett
 3. For noen skjønne pingviner. Spennende å se hvor de havner, på hva???😉

  SvarSlett
 4. Nydelige ! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt mønster. Har ei vennine som digger pingviner, og hun skal ha baby i august ;). Mye fint på bloggen din. Kommer gjerne innom igjen!

  SvarSlett
 5. For noen bedårende pingviner! :)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.