Følgere

torsdag 31. juli 2014

Furumøbler del 2


 

Kjøkkenkroken fikk lyst og lett utseende, jeg brukte samme metode som på salongbordet i forrige innlegg.Bokhylla, cd stativet og det runde  lille bordet har også fått et strøk maling:) Dette skapet har jeg virkelig grudd meg til å begynne på.  Den første utfordringa var å  plukke det i stykker...litt av en jobb, dette var skikkelig håndverk og absolutt ikke laget for å kunne plukkes fra hverandre!!Må innrømme at jeg brukte noen timer på dette.


 Så pusset og malte jeg det. Det var en utfordring å få det sammen igjen - brukte litt tid, men  jeg ble fornøyd med resultatet:)
Nå har jeg et skatoll igjen, så er trehvit epoken over, men det skal få vente noen dager for nå er jeg litt lei:)

Gleder meg til å bytte ut malerkosten med symaskina igjen!
Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Ja, dette ble lekkert. Nå kan du med god samvittighet sette deg ned med symaskinen. Jeg har ikke tatt borti maskinen i sommer, men skal snart gjøre det.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nesten overstått trehvit-epoke! Du har vært kjempeflink, og resultatet strålende. Nå tenker jeg at du puster lettere;)

  SvarSlett
 3. Møblene ble flotte og delikate! Så flink du har vært! Har et par furuseksjoner som venter på å bli malt. Inspirerende innlegg! :)
  Takk for koselig kommentar hos meg, og takk for tipset! :)

  SvarSlett
 4. Dette vart flott, mykje arbeid! Fortsatt god sommar!

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert! Men litt av en jobb! :)

  SvarSlett
 6. Så flott det ble:) Tok en runde med hvit malekost i fjor sommer jeg også men har at flere trekvite møbler som skal få noen strøk , og nå ble jeg så inspirert! Delikat med hvitt:)

  SvarSlett
 7. Oj oj oj så skicklig målare du är, möblerna ser ju alldeles proffs-målade ut. Nu får du verkligen vara nöjd med dej själv, det skulle jag vara iallafall :))
  Ha en skön fortsättning på veckan!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.