Følgere

mandag 11. august 2014

Hjemmelaget og praktisk sykurv

 


Ei skikkelig koselig sykurv har jeg laga meg. Her har jeg plass til håndsøm eller strikketøy. Denne har plass på stua ved godstolen min. Stoffet har jeg kjøpt på Stoff og Stil.


Sykurven har et stort romslig bur, og en liten leddik. I leddiken er det et lite bur med plass for strikkepinner etc. den har også nålepute festet med velkrobånd.


Sommerens siste malingsprosjekt er også ferdig, nå har jeg ikke flere furumøbler på stua, HURRA! Jeg tror skatollet hadde blitt penere med lys i hyllene, det skal jeg prøve å fikse. Treknottene ble  skiftet til knotter av porselen,  resultatet ble bra!
På onsdag begynner jeg på  jobb igjen, i år føler jeg både at det har vært sommer (vi har hatt fantastisk vær) , og at jeg har fått utrettet noe i ferien:)

Ha ei flott uke alle sammen!
Trine

8 kommentarer:

 1. Ja, det var en härlig handarbeteskorg du har gjort dig! Såg väldigt stadig och bra ut! Alla dina måleriprojekt har blivit sååå snygga så jag förstår om alla möblerna känns som nya. Njut ordentligt nu, de sista dagarna på semestern.
  Kramisar

  SvarSlett
 2. Ja, det var en riktigt fin korg du gjort!
  Och målerierna har gjord dina möbler så fräscha och fina. Bra jobbat.
  /Anne-Marlen

  SvarSlett
 3. Flott og praktisk sykurv! ...og maleprosjektene dine er det bare å ta av seg hatten for. De ble superfine! Jeg malte et par kommoder i fjor, men tør ikke gå i gang med stuemøblene: Noen av de har profiler og utskjæringer, og jeg klarer aldri å få pusset det godt nok, tror jeg. :-)

  SvarSlett
 4. Så fin og praktisk kurv! Og så fint stoff;) Akkurat det jeg skal bruke til trekk på systolen min. Der er nesten bare porolon igjen;) Og så er jeg imponert over alt du har malt! Jeg har bare tenkt på at jeg skulle ha gjort det... Startet på arbeid i dag, og det er nå kjekt å komme i gang med faste rutiner igjen også;)

  SvarSlett
 5. Dette ble en fin kurv, tøft stoff!

  SvarSlett
 6. Oj, dette var en kjempe fin kurv :-)
  Så praktisk også, denne kan jo stå fremme til pynt!

  SvarSlett
 7. Flott og praktisk sykurv, i et koselig huslig stoff! :)
  Så fint skatollet ble! :) Ja, det er alltid koselig med lys.
  Ha en god søndag! :)

  SvarSlett
 8. Hi Trine,
  your basket is beautiful!
  Greetings from Germany
  Marle

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.