Følgere

lørdag 26. juli 2014

Oppussing av furumøbler.
 Jeg husker hvor lykkelig jeg var da jeg hadde spart nok penger til å kjøpe dette salongbordet!!! Det var kjempedyrt, dansk og rålekkert.......men det er mange år siden!
Den gangen var furumøbler mote, haha jeg må nok innse at jeg begynner å bli gammel...
I dag har jeg malt bordet med 3 strøk golvmaling  glans 40 i fargen "hvit pepper", bordplata fikk først et strøk beis i fargen "valnøtt" og så en omgang med olje. Nå sitter jeg og beundrer mitt verk, og nyter et glass rødvin:) jeg er virkelig fornøyd, og salongbordet skal jeg beholde i mange år til! Jeg blir så tilfreds hver gang jeg kan fornye noe og slippe å kaste! Jeg liker rett og slett ikke dagens bruk og kast samfunn.
                                                                                           Ha en flott kveld da dere!

8 kommentarer:

 1. Jeg er så enig med deg! Bordet ble nydelig etter oppussing!

  SvarSlett
 2. Så flott det ble, Trine! Godt jobba:) Har en del møbler som står for tur, men så var det å komme i gang da... Men helt enig i at det beste er å kunne bruke det man har.

  SvarSlett
 3. Så stilig bordet ble! :) Jeg liker ikke bruk og kast mentaliteten, jeg heller. Tenk om flere kunne gjøre som dette. :)
  Ha en fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg. Bordet ble lekkert. Hvorfor skal man kaste ting som kan brukes, og som blir så lekkert, bare med litt maling og litt fantasi? Bra jobba.

  SvarSlett
 5. Så fint det ble! Riktig lekkert! Liker ikke bruk og kast mentaliteten heller, og så lenge jeg synes det er morsomt pusse opp, ja så gjør jeg det. Har også et furu spisebord som trenger litt behanding... Snart! :)

  SvarSlett
 6. Bordet ble kjempefint. Vet du, jeg tror jeg har et skatoll som tilhørte den serien.. Hadde ønsket med det lenge, spinket og spart.. Malte i blått med lasur for noen år siden, og når vi flytter blir skapet selvsagt med, muligens i enda en ny farge. Noen møbler betyr faktisk mer enn andre.

  SvarSlett
 7. Så fiint det bordet ble! Er smart og litt billigere å pusse opp møbler og for min del er gjenbruk toppen! At det ble så moderne igjen er jo bare et pluss:)

  SvarSlett
 8. Hei Trine. Helt enig med deg. Kjempefint ble det.:))) Fortsatt god sommer til deg.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.