Følgere

onsdag 1. august 2012

Mappe til heklekroker

Heklekroker (og strikkepinner) har en lei tendens til å forsvinne, derfor kjøper jeg  nye...., men så dukker de opp igjen på de rareste plasser - og plutselig har jeg flere av samme nr. Er det noen andre som kjenner seg igjen her eller...?? Tantejenta mi har nettopp fått interesse for håndarbeid, jeg lagde ei håndarbeidsveske til henne tidligere, den kan du se HER , nå har jeg sydd ei lita  mappe i samme stoff.

Inni mappa har jeg sydd kanaler for heklekroker og ei lomme for målbånd. Nå tenker jeg å fylle inni mappa fra mitt "overskuddslager"  før jeg gir den bort. Smart ikke sant?
Ha ei kreativ uke!
Trine

12 kommentarer:

 1. Hei
  Smart og fin mappe!Eg jobber på en håndarbeisbutikk,og har ofte lurt på hvor mange strikke og heklepinner dere hele tiden trenger.Bra for butikken,men dere må ha en god del.Så mappe til pinnene skulle flere ha hatt seg!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen her ja. Har kjøpt inn både mønster og stoff til å sy ei mappe, men har ikke kommet igang enda.. Mappa di var veldig fin : )

  SvarSlett
 3. Wow, vilken kanonidé du har givit mig! Känner fullständigt igen mig i det du skriver - när man ska ha dem så är de borta och sedan kommer de fram vid de mest underliga tillfällen. Din mappe är jättefin och verkligen bra! Tusen tack för tipset.
  Kram

  SvarSlett
 4. Smart! Og det er viktig å støtte opp om gryende håndarbeidsinteresse!

  SvarSlett
 5. Følte meg veldig truffet.. Når jeg ryddet i vesker, poser og kasser for å prøve å få system på mitt nye hobbyrom, så vet jeg ikke hvor mange påbegynte prosjekter det var med heklekrok nr 3!! Så om du mangler det nr, så er det bare å si ifra;)
  Dette var en kjempegod idé, og mappa var veldig fin også;)

  SvarSlett
 6. Kjenner meg igjen...derfor har jeg sydd mappe til både heklenåler, strikkepinner og rundpinner.

  SvarSlett
 7. Kjempesmart mappe.
  Men husker du å legge heklekrokene nedi?? De ligger som oftes i et påbegynt arbeid i en pose i en kurv i en krok. (he he)

  Klem fra øya

  SvarSlett
 8. Det var en fin mappe til heklepinnene :-)

  SvarSlett
 9. Flott mappe til heklekroker og strikkepinner :-)
  Ønsker deg en riktig god helg

  SvarSlett
 10. Så smart mappe. Tenker tanteungen din blir glad.
  Ha ei fin helg.

  Klem fra vest

  SvarSlett
 11. En praktisk og fin mappe som vil være kjekk å få :)
  Men gjett om jeg fikk trivelig besøk i kveld - med en knallfin gave - til meg - fra deg :)) Den pungen var bare helt perfekt I LOVE IT !!
  Tusen takk for en kjempekjekk gave. Må vise den frem på bloggen min i morgen.

  SvarSlett
 12. Så flott. Ja når ungdommen vil drive med skapende håndtverk da må vi bare dytte på:)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.