Følgere

mandag 16. juli 2012

Katter i blomstereng

MIN LEIK MED STOPPEFOTEN:)Sytørken har rammet meg i det siste, og siden jeg ikke har laget noe nytt, blogger jeg noe gammelt:) Denne løperen sydde jeg for noen år tilbake, den er fri fantasi og jeg kaller den: "Katter i blomstereng"
Løperen har frihåndsquilta midtstykke og mål etter salongbordet:)

     (detaljbilde)
 Løperen har ulike motiv i endene.

Søtt ikke sant?

(detaljbilde)
Det gikk med noen meter tråd til denne løperen, men jeg synes den ble koselig:) Jeg er ikke så veldig glad i katter, er allergisk, men disse kattene får bo hos meg!
 Stoppefoten er egentlig veldig morsom å jobbe med, kanskje jeg skal gå på syrommet å se om jeg finner på noe å lage?
Ønsker dere alle en fin sommer!
......... det er noe jeg lurer på: har du sett sola? kan du i tilfelle sende den til meg??

Quilteklem fra Trine

14 kommentarer:

 1. Den løperen var kjempefin:)

  SvarSlett
 2. Koselig løper.Er heller ikke så glad i katter,men noe sånt kunne jeg ha i hus...Sola har jeg sett opptil flere ganger idag, har faktisk sittet ute i sola med kaffekoppen!!!!

  SvarSlett
 3. Så flotte og livaktige katter!
  Jeg har så vidt sett sola i dag, men noen snuppa den før jeg fikk nydt den litt og så sendt den til deg! Var nok ei i Numedal som snuppa sola......
  Krysser fingrene for morgendagen!

  SvarSlett
 4. Stoppefoten er knæsj, og det er denne løparen også;) Og veit du, -eg såg sola i går, -i Molde!! Har akkurat leita heime, men borte er ho. Så kanskje du finn ho, -nettopp i Molde;)-Ein eller annan dag!

  SvarSlett
 5. Takk for besøket på min blogg, kattene var fine. Velkommen ut til solkysten, her skin sola på meg og naboane og det er opplet.

  SvarSlett
 6. Den løperen ble veldig fin, ja stoppefoten er fin å bruke :-)
  hehe, ja har ikke mye sol men kan dele litt med deg :-)

  SvarSlett
 7. Søte katter! Du spurte om hva jeg syns om arkitekturen på Trollstigen og Gudbrandsjuvet- jeg synes den er fantastisk, sterk og vakker! Jeg liker mange av ideene og ser at spenstig arkitektur gir oss tilgang til severdighetene på en herlig måte. MEN, jeg sjekker bestandig toalettløsningene /detaljer/skiltingen for å se om arkitekten har klart å løse oppgaven, og både på Trollstigen og i juvet ble jeg overrasket og tildels skuffet.

  SvarSlett
 8. Flott bruk av stoppefoten! Ble søte og livlige katter. Har gått med en del tråd ja, ser je;)Vi har ikke sola her i hvertfall og da betyr det sy-vær.
  Som resten av huset her sier; Det som ikke kan gjøres på symaskina , nei det blir ikke gjort!!

  SvarSlett
 9. er det symaskinen som har katteprogram i seg eller frihand sydd?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei symaskina mi er en vanlig Bernina uten broderimodul, kattene er frihåndsydd med stoppefoten:)

   Slett
 10. Så flink med stoppefoten er ikke jeg..... Nydelige katter.
  Jazzen er bra, men været helt ille. At det skulle være så kaldt her hadde jeg ikke planlagt. Museet var en riktig kald opplevelse.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg nok! Jazzværet i år er bare trist, har vært i byen og kikket på stemninga i to dager, men i dag sitter jeg hjemme og fyrer i ovnen:)

   Slett
 11. Så søt den er :) Har kjøpt meg ny symaskin og der har jeg en riktig fin fot med, så da skal jeg prøve meg med dette også.... har aldri gjort det før men... men en gang skal være den første:))
  Ha en fin ukestart :)

  SvarSlett
 12. Kjempefin løper. Det er kjekt å bruke stoppefoten. Jeg gleder meg til kurset med Anne.

  Klem fra øya

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.