Følgere

mandag 2. juli 2012

Sminkepung

Siste rest av rosestoffet er brukt opp, jeg fikk nok til en sminkepung som passer til beauty bagen, nå er det bare små biter igjen som skal få plass i resteteppet mitt ( tidligere innlegg,  2"x2", men langt fra ferdig....)
Her kan dere også se årets moldejazz skjorte, kanskje noen av dere der ute i blogglandia skal på jazzfestival??

9 kommentarer:

 1. Fint sett du ahr sydd ferdig, den lille ser søt. Passer jo i fagene sammen med moldejazz skjorta.

  SvarSlett
 2. Dette ble et flott sett! Jeg kjøpte det samme stoffet, men tenkte ikke spesielt på Molde! Vi får se hva det blir til.....

  SvarSlett
 3. Kjempefint sett.
  Stoffet er kjempefint, men det mangler en fotball der... (glis)

  Klem fra øya

  SvarSlett
 4. Nydelig - begge to, det stoffet var virkelig vakkert !

  SvarSlett
 5. Åå for en søt sminkepung :) Det stoffet du har brukt var utrolig fint! Mye fint du har lagt ut på bloggen din. Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 6. Stilig, kjempefint stoff. Enig med ahli, fotballen mangler hihi.
  Klem fra vest

  SvarSlett
 7. Hei.
  Så fint sett du har sydd, nydelig :-)

  SvarSlett
 8. Hei og hå ! Deilig med ferie.Jeg syr og strikker, men har ramlet helt av bloggverdenen. Så flott å se hva du holder på. Dyktig dame.Har det blitt noen båtferie? Jeg har hatt noen dager på hytta og litt på sjøen.
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 9. Hei, og velkommen som følger! Jeg har også lagt deg til i min bloggliste.
  Nydelig sminkepung og beauty bag du har sydd, flott stoff du har brukt. Mye annet flott hos deg også! Det teppet du har i profilen din, er bare så flott,den tredimensjonale effekten er flott! Det er en gåte for meg hvordan du får det til.....

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.