Følgere

søndag 26. august 2012

Trenger jeg nye briller??

Det er ikke enkelt å finne mønster på brikke /duk til et rundt bord. Denne brikka har diameter på 23",  mønsteret heter "Stjerneduk" og er fra boka "Lappefest" av Kari W. Melsom. Dette ble dagens resultatet på syrommet , men fargene på bildet ble litt lysere enn i virkligheten.

Men trenger jeg nye briller?  

I dag har jeg prøvd å legge inn kommentarer på flere blogger som har denne " vis at du ikke er en robot ...." funksjonen. Jeg har gjort mange forsøk og prøvd nye bokstavkombinasjoner, men de blir verre og verre å lese. Noen ganger var jeg helt sikker på at jeg skrev riktig kombinasjon, men fikk ikke legge inn kommentar. Er det andre som har samme problemet som meg???  Jeg synes at å lese og skrive kommentarer er  kjekt, men jeg orker ikke å sitte å skrive disse robotbokstavene om og om igjen. Til dere som har denne funksjonen.... det er mulig å fjerne den!
Ønsker alle ei flott uke!

18 kommentarer:

 1. Hei.
  Fin stjerneløper :-)
  Er enig med deg ang disse robotbokstavene er mange ganger vanskelig å lese....

  SvarSlett
 2. Flott stjerneduk.
  Ja disse kodene er noe herk. Men hos noen får de ofte spamkommentarer om de fjerner denne kodingen. Jeg har opplevd det, men anser det ikke så plagsomt at jeg velger å kode på min blogg.

  SvarSlett
 3. Fin stjerneløper. Denne går jo på mange typer bord.
  Vedr kodene, du får kjøpe deg en lupe..(ha.ha) Tok det opp på bloggforumet på årsmøtet i NQF, og fikk da til svar at mange har følgere i det store utland og blir mye lest i utlandet og da får de mye spamkommentarer dersom de ikke har robot. Er enig med deg at den har blitt vanskelig å lese i det siste, men det går som oftes greit. Så du får bare kjøpe deg lupe eller kikkert.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 4. Har ikke noe med brillene å gjøre. Jeg har også problemer med å se bokstavene....noe herk!! Stjerneduken din var kjempefin!!!

  SvarSlett
 5. Kjempefin brikke. Enig med deg at disse bokstavkombinasjonene er helt håpløse. Jeg har fjerna hos meg også.

  SvarSlett
 6. Hei
  Kodene er jo værre en noen gang,med og uten briller.Gir det en tjangs 3 ganger,så gidder eg ikke mer,en orker ikke det i lengden!Har selv ingen kode,har ikke merket noe muffens utenom en gang fra utlandet.Slettet tullet!
  Ha en superfin uke:-)
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 7. Kjempefin brikke.
  Du må nok kjøpe deg lupe. (he he)
  Jeg synes også at dette er noe herk.Tok det opp på bloggforumet på årsmøtet i NQF. Da fikk jeg til svar at mange hadde følgere i det store utland og at de uten denne robot greiene fikk så mye spam.

  Så da må du nok bare slite med dette eller kjøpe deg lupe

  Klem fra øya

  SvarSlett
 8. Koselig duk;) Og det er nok flere enn deg som trenger briller. Disse tegnene blir bare verre og verre. Fostår ikke at de må være så kompliserte. Greier en robot de enkle tegnene da? Når jeg skriver en kommentar, og det dukker opp slike uleseligheter, skriver jeg bare et tegn, trykker publiser, og det neste blir da ofte mye enklere;) "Spiller" dum;) -eller er dum;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal eg også prøve, takk for tipset:)

   Slett
 9. Flott stjerneduk!
  Jeg har disse robotbokstavene, og i følge min (data)mann bør jeg beholde dem. Men Edny sitt råd om å bare taste noe og så få ny kode, bruker jeg også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har prøvd 4 ganger å tyde dine robotbokstaver nå, men jeg ga opp å kommentere til deg. Fin meshwork:)

   Slett
 10. Det er noe mer skummelt som skjer. Jeg har kommentert 2 ganger på dette innlegget. Alt ser bra ut. Så er jeg innom dagen etter, så er alt borte. Det samme har skjedd når jeg har kommentert på andre blogger også.

  Mystisk - mystisk.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 11. Hei
  Det er noe mer som er mystisk. Jeg har kommentert 3 ganger på dette innlegget. Alt ser fint ut. Når jeg går inn igjen på bloggen din er kommentaren min borte. Merkelig.
  Det samme har hendt når jeg har kommentert hos andre også.

  Prøver anonymt denne gangen

  Klem fra øya

  SvarSlett
 12. Har forsøkt å kommentere hos deg 4 ganger før. Det ser bra ut, men når jeg går inn igjen så er alt borte. Merkelig. Mulig det er noe galt med maskinen.

  Uansett, duker er kjempefin og disse robotbokstavene er noe herk. Men mange har dem fordi de får så mye spam uten. De har da mange følgere fra det store utland.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 13. Nå prøver jeg for 5 eller 6. gang. Se innlegget på bloggen min så forstår du.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 14. Nå prøver jeg igjen for 6 eller 7 gang. Tror alle mine kommentarer havner som nettsøppel. De er da kanskje det også da.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 15. Oj sann. Nå ser det ut til at den sitter. Brukte superlim denne gangen. he he.. Jeg kjørte en oppdatering av et adobeprogram. Får håpe det virker nå da.

  Skal du på blå-tur med delta??

  Fortsatt klem fra øya

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.