Følgere

lørdag 21. januar 2012

ResirkuleringÅ lage lommebøker av div. drikkekartonger har blitt min nye hobby, det er kjempegøy:) lommebøkene har to bur.
Tenk hvor mye gratismateriale vi kaster i søppelet!
Trykk knappene kjøper jeg i båtutstyr butikken (kr.75.- for 10 knapper.)
Til dere som bor i Molde: jeg tar et lite "kurs" på hobbykvelden, ta med melkekartong, trykk knapp, linjal, blyant og papirsaks.
Ha ei kreativ helg!
Trine

7 kommentarer:

 1. Takk for fine kommentarer på bloggen min Trine! Jeg får ikke til å kommentere tilbake på min egen blogg.. Håper blogspot får orden på problemene sine snart... Slike lommebøker har jeg laget mange av tidligere:) Veldig morsomme prosjekt, også føler jeg meg veldig miljøvennlig;) Ønsker deg en god helg:)

  SvarSlett
 2. Skal ta med meg på onsdag. Går med 1 litere også?
  Kan brukes til å ha svenske peng i ein, danske i en annen. Og euro i den 3. Lurt.
  Gratulere med dagen den 23. No har jeg ikke glemt det. God helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Går heilt greit med 1 litere:)
   Takk for tidlig bursdagshelsing, og god helg til deg og:))

   Slett
 3. Kjempestilig disse pungene. Jeg har fått mange artige kommentarer fra ekspeditører som har sansen for det spesielle;)

  SvarSlett
 4. Tøff disse lommebøkerne.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 5. Så utrolig gøy!! Ja så mange kartonger som vi har innom husstanden, så burde i hvertfall jeg lage sånne, haha ;) Har ikke lyst til å legge ut en DIY beskrivelse??????

  Ha en flott uke videre :)

  Klem :O)

  SvarSlett
 6. For en flott måte å resirkulere på :-) Kjempetøft!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.