Følgere

tirsdag 31. januar 2012

Lapper på 2"x2"

I lengre tid har jeg kuttet rester fra prosjekter til  biter på 2"x2", jeg har bare kuttet opp små stoffstykker som tidligere har havnet i bossbøtta. Som dere kan se, er det mange ulike farger og ikke mange av hver. Nå har jeg begynt å sy dem sammen, jeg lager først nine  patch blokker og så syr jeg sammen 4 av dem til en større rute. Målet er å lage en frimerkequilt, kanskje et dobbelt sengeteppe hihi??  Jeg tenker ikke så mye fargesammensetning når jeg jobber denne gangen, derfor er jeg spent på resultatet:) men det er det leeenge til jeg får se.....
Ha en kreativ dag!
Trine

7 kommentarer:

 1. Ho hoi. Ja jeg har i au. I hadde tenkt å sy papirsøm. Si fra hvis du treng fleire firkanter. Kjem med med ein gong. :-)))) snakkes i morgen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tar gjerne imot ferdig kutta ruter ej Randi, kjekt med ruter i andre stoff - kanskje vi skal bytte? Snakkast i morgen:)

   Slett
 2. Jeg har også samlet biter på den størrelsen, og kjøpt pappmaler.

  SvarSlett
 3. Spennende. Lykke til med det doble sengteppet:))
  Klem fra vestkanten

  SvarSlett
 4. Dette blir spennende. Samlet en gang på rester, men de ble liggende i en plastpose uten å bli kutta opp. Nå har mye gått å bossen. Kanskje jeg må begynne med dette jeg også, men da minker ikke lageret. Sukk....

  Lykke til med dobbelt sengeteppe, du må ikke lage noe mindre.

  Snakkes i kveld

  Klem fra øya

  SvarSlett
 5. Lykke til med prosjektet. Det er en fin måte å bruke små rester på. Jeg greier ikke å kaste en eneste stoffbit som er større enn en cm! Og lageret blir bare større og større;(
  Gleder meg til å se resultatet. Du er flink å gjøre ferdig ting;)

  SvarSlett
 6. Begynte i fjor å kutte opp alle rester i passende kvadrater, men det tar tid. Må nok skjerpe meg! Dette ser spennende ut. Gleder meg til resultatet.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.