Følgere

tirsdag 10. januar 2012

Mobiletui med "push up" :)

Til jul fikk jeg ny mobil av min kjære:) siden min gamle mobilveske var slitt og litt trasig å få mobilen opp ifra, kom jeg på at jeg kunne prøve å lage et etui med "heisemekanisme" (jeg har sett noe slikt en gang)Jeg fant frem noen små rester ruskinn etter et tidligere veskeprosjekt og batikk fra restekurva til forstoff. Jeg tok mål av telefonen,
og etter litt fundering var mønsteret mitt klart:)

Sømmen ble unnagjort i en fei :)

Stroppa som vises bak telefonen fungerer som "heis", når jeg trekker i den kommer telefonen opp fra etuiet, og telefonen er lett å nå tak i.Slik ser etuiet ut på baksiden der "heisestroppa" kommer ut.

Nå har jeg laget min egen "push up" :))

Ha en kreativ kveld!
Trine


4 kommentarer:

  1. Smarte Trine! Denne teknikken kan nå brukes til å pushe up både det ene og det andre;) Venter spent på neste produkt;)

    SvarSlett
  2. Så smart! Jeg lagde et visittkortetui med samme heiseanordning. Tror jeg må lage meg en nymobilholder. Takk for tipset.

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.