Følgere

søndag 21. desember 2014

Søm til inntekt for varmepumpe i kirka.


Tre onsdager i måneden låner vi kafferommet i kirka til "hobbykveld". Her har vi møttes i ca. 12 år med ulike håndarbeid: strikking, hekling og quilting. Noen ganger har vi også hatt små kurs i ulike teknikker. Lokalet får vi låne helt gratis, leia er vask av golvet:)
I vinterhalvåret kan det være litt småkaldt når vi møtes, derfor kom jeg på den glimrende ideen å sy et teppe til utlodding og inntekt til varmepumpe, de andre sydamene syntes det var en god ide:)
Ideen ble luftet for en representant fra kirka og han ble veldig glad for initiativet.
Flittige damer som samarbeider og noen kvelder med skjærebrett, strykejern og symaskin senere, er teppet ferdig. Resultatet ble et stort koseteppe med ullvatt inni.


                                                                                Her har vi hengt teppet opp på veggen.  Karin, Marit, Brit, Astrid og Emma på venstre side og Lillian, Reidun og meg selv til høyre poserer stolt for fotografen. Dette ble virkelig et flott resteteppe. Planen var å få det ferdig til jul, (for da er det mange arrangement i kirka, og mange potensielle loddkjøpere... ), og det greide vi. Nå håper vi at riktig mange kjøper lodd på teppet vårt!                                                                      Ha en flott advent! 
 
 
 


3 kommentarer:

  1. Så bra! Flott "påfunn". Håper varmepumpen snart kommer på plass.

    SvarSlett
  2. Flott teppe, ogflott initiativ! Lappegruppa mi gjorde noe lignende for å skaffe penger til krisesenteret, og det resulterte i 25000 kroner. Lykke til!

    SvarSlett
  3. Så flott initiativ! Og for et nydelig teppe! Heldig den som vinner dette! Fortsatt god romjul :)

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.