Følgere

søndag 14. desember 2014

Er det noen der ute som kan hjelpe meg??Denne strykestasjonen fikk jeg i julegave for  mange år siden, og den har vært helt fantastisk god!

MEN....................................
                                                
Nå blir jeg bare frustrert, strykejernet spyr ut brunt vann i kraftige støt. Jeg har renset det med forskjellige strykejernsprodukter, men til ingen nytte.
Selve tanken ser helt ren og fin ut så langt jeg kan klare å se, og strykesålen er helt ren....
Jeg holder strykejernet over kluten, trykker på dampknappen, og brunt vann spruter ut i kraftige støt, etterpå kan jeg stryke og dampe litt uten at det kommer brunt vann, men så plutselig kommer en ny  dusj med skittent vann. I dag sydde jeg en julegave, og på siste finishen kom en stor dusj brunt vann og ødelagte alt!!!  Jeg vet at det finnes mange kunnskapsrike der ute i bloggverdenen, vær så snill å hjelp meg!!!!!

                

7 kommentarer:

 1. Så ergerlig! Jeg har akkurat skiftet ut min strykestasjon etter 6 år. Det begynte å eire hull ved åpningen der jeg fylte vann, og av til freste og smalt det fra tanken. Så jeg kjøpte ny på Black Friday, på forskudd som julegave fra mamma. Det forrige kjøpte jeg også på forskudd som 50 års-gave fra henne;) Mitt tips er altså: Ønsk deg nytt i julegave;) Det kan være rustne deler inni som ikke ser.

  SvarSlett
 2. Hej Trine,
  hvor er det synd at strygejernet ödelagde dit arbejde.
  Jeg synes ogsaa, at du skal önske dig et nyt i julegave,
  jeg tror ikke at det gamle kan ordnes.
  kh
  Bente

  SvarSlett
 3. Helt enig med de to over her , ønsk deg et nytt til jul ,
  er ikke noe som nytter når de begynner slik .
  Ønsker deg ei god adventuke :)

  SvarSlett
 4. Nemmen uff så ergerlig. Jeg har et vanlig med damp som det begynte å komme brunt vann av så tror det må være noe inni som ruster... Jeg bruker det i dag også, men uten vann på og derfor uten damp , bruker da en spruteflaske med vann ved siden av . Håper det løser seg med ditt problem :)

  SvarSlett
 5. Kan du prøve å rense med det samme som en renser kaffetraktere med? Bare en tanke som slo ned, jeg har ikke prøvd, da jeg heller ikke har slikt strykejern. Men om det er ubrukelig nå, skjer det ingen katastrofe om det går galt.........

  SvarSlett
 6. Hei
  Jeg har ikke slikt som deg men ett trådløst dampstrykejern. Der renser jeg selve tanken ved å sette det på full varme og sette selve dampvelgeren på noe som heter selv clean. Holder den knappen på håndtaket den jeg kan bruke hvis jeg vil ha ekstra dam inne over vasken til det ikke kommer mer damp ut. Har du noen mulighet til å gjøre dette med jernet ditt?

  SvarSlett
 7. Fryktelig ergerlig når sånt skjer. Jeg har samme problemet med mitt strykjern. Jeg fylte tanken full med vann og satte på dampen. Så rensa jeg alle hullene med q-tips mens det syda ut vann. Deretter strøk jeg med damp på et gammelt klede. Det kom masse brunt vann ut som laget stygge flekker. Jeg prøvde å rense hullene ved å trykke lenge og vel på dampknappen, tiltanken var tømt. Det ble mindre og mindre brunt vann som kom ut og nå oppfører det seg normalt. Men jeg er ikke helt trygg så derfor bruker jeg et tøystykke over hvis jeg skal stryke lyse stoffer. Jeg tenker at jeg skal kjøpe meg nytt strykejern. Der er så trasig å få ting ødelagt av de brune vannflekkene.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.