Følgere

fredag 22. juni 2012

Min første Mug Rug og HURRA jeg har funnet igjen mine følgere!

I går hadde min svoger fødselsdag og hva skulle jeg finne på til gave?? Han har en morsom vane: når han drikker kaffe bretter han alltid en avis og setter kaffekoppen oppå. Hmmm tenkte jeg, kanskje han skal få en Mug Rug? Jeg fant frem et "mannestoff" og satte meg ved symaskina, for å få dybde i motivet brukte jeg stoppefoten på bilene og de grønne blada. Mug Rugen ble tatt vel imot og ble tatt i bruk med det samme den ble pakket opp:))

HURRA !!!!  JEG HAR FUNNET IGJEN MINE FØLGERE!!!!!!!
Etter at blogger "ble ny"forsvant mine følgere,  når jeg besøker andre blogger, ser jeg at det er flere med samme problem. Jeg har brukt mange timer for å finne ut av problemet, men nå altså endelig en løsning!!!   HER  finner dere oppskrifta på hvordan dere løser problemet. Slett ikke vanskelig å fikse - og så kjekt å få dem tilbake!!!!
Ha ei flott St.Hans feiring, jeg håper det nydelige været holder seg til i morgen:))
Trine

6 kommentarer:

 1. En perfekt gave og et stilig stoff.....

  SvarSlett
 2. Stilig gave du har sydd. Mitt motto er alt som ikke er stjålet dukker opp igjen. Men det er jo irriterende når følgere osv blir borte.

  SvarSlett
 3. Mykje finare dette enn avis, ja;) Hipp hurra for følgarane våre!!!

  SvarSlett
 4. Så tøff gave. Hurra for følgerne dine:))

  SvarSlett
 5. Tøff Mug Rug. Regner med at det var sveger Paul, og da passet stoffet kjempebra. Manglet bare en torader.

  Ja takket være Edny fant jeg også følgerne mine igjen.

  Klem fra øya

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du har rett der, men stoff med torader eller trekkspill har eg aldri sett derfor måtte det bli biler:) Ha ei fin helg!

   Slett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.