Følgere

torsdag 14. juni 2012

Jubileumstur til Nordfjordeid

Sist helg dro 22 quilteglade damer fra Molde Quiltelag, til Nordfjordeid på tur. I bagasjen hadde vi sytøy og godt humør:) På ferga fikk vi utdelt en pose med nyttige ting... litt stoff, knapper, litt snop, postkort, sikkerhetsnål for sikkerhetsskyld, angrepille + mye mer.
Etter ankomst på hotellet og spising av pizza med god drikke til, kom Sirene damekor, (som også bodde på hotellet )og holdt en liten konsert for oss. De hadde holdt konsert sammen med Rein Alexander litt tidligere på kvelden.
Takk til de sporty damene for vakker sang!!

Det har blitt lørdag og siden Nordfjordeid har 2 quiltebutikker,  går damene med målbevisste skritt i retning stoffbutikkene.

Første shoppingpause, Elisabeth, Gjertrud og Astrid diskuterer og planlegger flere innkjøp. Bak damene kan dere se at quiltebutikken "Primula" har hengt ut fargerike quilter til ære for oss. Koselig innslag i gatebildet, og i tillegg hadde vi et aldeles strålende vær:)

Lørdag var vi invitert til quiltemøte sammen med Nordfjord Lappe og Quilteklubb. Vi gikk i nydelig vær gjennom bygda, beundret flotte blomster og kikket på frodige hager.
                                                                                                                                                                                                        
Da vi kom til barnehagen hvor møtet skulle være, ble vi møtt av fargerike quilter som vaiet i brisen. De hadde laget en nydelig utstilling for oss, klatrestativ, gjerder og lekeapparat var dekorert med lekre quilter. Her var det mye inspirasjon å hente!!! I tillegg hadde de laget et fantastisk kakebord! Vi hadde vis og fortell. Takk til nordfjord damene for gjestfrihet, god mat og god prat!

Astrid poserer utenfor et vakkert gammelt hus.

Her er mine innkjøp fra Nordfjordeid. Jeg var på leit etter motivsoff i ulike mønster, og sannelig fant jeg ganske mange.... kanskje på tide å ta angrepillen vi fikk ved avreise??

Tusen takk for en kjekk quiltetur!
Trine

5 kommentarer:

 1. Takk for sist. Det var en fin reiseskildring, men du har glemt noe vesentlig. Jakkene våre.. (he.he)
  Takk for turen. Gleder meg til neste tur.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 2. Flott tur dere har hatt, masse fint du kjøpte. Blir spennende å se hva du lager av disse stoffene. Ha en flott helg.

  SvarSlett
 3. Kjempekjekk helg som eg vil leve lenge på;) Alt var så bra! Til og med reisefølget;) ;) Så var det å bruke det vi har kjøpt då! Eg er så flnk å klappe, stryke og nyte, men ikkje bruke....
  Og så var det jakkane då. Ingen har sett mi, men den har ikkje noko historie heller;)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en trivelig tur. Vi fikk trimma kort og lattermuskler, hihi. Forventet litt info om jakken din :))og kanskje ett ord eller to om senga di.......
  Ha ei fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Høres ut som dere hadde en helt fantastisk helg!! Skulle gjerne dratt på sånne turer selv :) Spent på hva som blir lagd av alle tingene du kjøpte :) Kommer sikkert spennende innlegg fremover da kan jeg tenke meg :)

  Tuusen takk for kommentarer på innleggene mine, det setter jeg stor pris på :)

  Ønsker deg en fortsatt god søndag :)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.