Følgere

onsdag 20. juni 2012

Egenkomponert veske med to bur                                                                                 Mannen i huset ønsket seg ei veske som hadde plass til alle brosjyrer og instruksjonshefter til ny båten. Veska skulle være delt i to bur. Siden jeg ikke hadde mønster på veske med bur, bare vesker med ulike lommer, måtte jeg lage mønster selv. Selvfølgelig valgte jeg stoff med maritime farger...... Her er veska ferdig, med trykknapp lukking og en liten bærehank på toppen. 
                                                                                      
              
Veska er "innflytta", det er utrolig mye papirer, og mye nytt å sette seg inn i. Vi gleder oss til mange fine turer på sjøen Ha en flott kveld!!

8 kommentarer:

 1. Syns den blei fin eg! Heldige mannen som har i så flink sy-dame - er jo ingen sak då ;O) Ønsker fine turer med nye båten!

  SvarSlett
 2. Ah, den ble jo helt super. Tenker mannen ble fornøyd :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Slike vesker skulle flere mannfolk hatt og samlet alle sine viktige papirer som flyter rundt om,beskjed om ikke hiv,eg skal ta det!Kjempefin,smart og praktisk+at du har bevist ennå mer at hobbyen kan komme til nytte:-)
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Vesker kan du Trine! Og så kjekt at han ser at hobbyen din er nyttig! Riktig god ferie! Jeg så akkurat på værmeldingen, og det skulle bli sol og varmt i morgen;) Og da har jeg selvfølgelig booket hele dagen... Men forhåpentligvis blir det flere soldager i siste halvdel av sommeren også;)

  SvarSlett
 5. Så stilig veske! Likte godt det maritime stoffet! Veldig kjekt å kunne samle brosjyrer og andre papirer i en slik praktisk og smart veske:)

  SvarSlett
 6. Smart veske. Dette greide du godt.
  Det blir vel snart ferietur på deg.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 7. Fin veske med lure løsninger. Ha en flott jonsok med bra vær.

  SvarSlett
 8. Heldig som kan komme med ønsker og vips så har du tryllet fram det :)Og den var skikkelig flott og har rom for mange instruksjonshefter og brosjyrer.Fine stoff :)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.