Følgere

torsdag 3. mai 2012

Ny strikkeveske

Strikkeveske er "kjekt å ha," og grei presang å gi bort. Denne skal jeg ha liggende "på lur".  I tillegg har jeg sydd 1 stk  til + rundpinneveske, men de ga jeg bort i fødselsdagspresang og så glemte jeg å ta bilde først:(  Har du lyst å se dem så har Elisabeth blogga dem her.
Rundpinne etui skal jeg sy flere av, jeg ble nok ikke helt fornøyd med resultatet. Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

 1. Utrolig fine og praktiske disse veskene!! Og ganske greit å ha laget noen ekstra, slik at man kan gi bort i gaver ol. Synd du ikke fikk tatt bilde av rundpinne etuiet, hadde vært gøy å se, men da vet du jo hva du har å gjøre ;)
  Du har ikke vurdert å åpne en egen epla butikk da, slik mange av damene i blogglandia har gjort, du er jo kjempeflink og kan helt klart selge de tingene du lager :)

  Til tross for sykdom jobber (maler) jeg på spreng for å få ferdig en konfirmasjonsgave, så akkurat nå er jeg litt lei, skal blogge en liten sneak peak i dag eller i morgen tenkte jeg ;)

  Ha en strålende helg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kjempefin strikkeveske og rundpinne-etui. Begge er tatt i bruk:))
  God helg

  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Du gleder mange med de fine strikkeveskene dine;)

  SvarSlett
 4. Fine strikkevesker du ahr sydd. Det nye sy skrinet ditt er også fint. Du er kreativ.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.