Følgere

torsdag 10. mai 2012

Makeover, men ikke med Trinny & SusannahDenne Tilda engelen har hengt i ute gangen i flere år. Hun hadde vinger, lysegrønn kjole og lyst hår, det var fargeløst og kjedelig. Jeg er ikke så glad i å se på serier på TV, men jeg koser meg med makeover program. Inspirert som jeg var, tok jeg utfordringen.... Her har Tilda fått: ny tunika, ny bukse, ny skjorte og vingene ble fjernet. Hun har fått  skjerf, hatt,  ny hårfarge, ny makeup og sist, men ikke minst: nye øyne - det har jeg ikke sett på TV (heldigvis). Ha en flott ukeslutt!
Trine

1 kommentar:

  1. Hahaha, nei heldigvis som du skriver, kan man ikke få nye øyne! DET hadde vært freaky! Men Tildaen din var kjempefin, du er som vanlig kjempeflink uansett hva du lager :)

    Ønsker deg og dine en superduper helg :)

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.