Følgere

tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år!


Jeg har ikke kommet igang igjen på syrommet, derfor blir dette vinterteppet som jeg sydde i julegave til min svigerinne årets første blogginnlegg.  Mottageren ble så glad for gaven, at teppet straks ble hengt på veggen i den nye entreen.

Ønsker alle mine bloggvenner et godt nytt år!
9 kommentarer:

 1. Forstår godt at denne flotte gaven ble godt mottatt! For et flott og koselig vinterteppe;) Takk for alle bloggbesøk og gode kommentarer i året som har gått! Du er god;) Godt nytt år, Trine! Klem

  SvarSlett
 2. Eit flott vinterteppe. Godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 3. Godt nyttår. Flott teppe, heldig svigerinne som får sånnt i julegave. Betryggende å høre at du ikke har kommet deg inn på syrommet enda, men dit skal nok både du og jeg etterhvert.

  SvarSlett
 4. Tjusigt täcke - inte konstigt att det blev glatt mottaget! Önskar dig också ett riktigt härlig nytt sy-år!

  SvarSlett
 5. Så fint og koselig vinterteppe! Det var en skikkelig flott julegave! Godt nyttår til deg Trine:)

  SvarSlett
 6. Godt nytt år!
  Du verden so flott julegåve detta var!

  SvarSlett
 7. Det var da en flott julegave! Det er godt å høre at det er flere som ikke har vært på syrommet ennå, men nå er jula straks over og da blir det vel tid til annet enn julegreier :-)

  SvarSlett
 8. Flott teppe i fine farger, skjønner godt at det ble hengt opp med en gang. Ønsker deg ett flottt nytt kreativt år med masse stoff glede.

  SvarSlett
 9. Åh, dette teppet er berre så fint :-) Håper du snart kjem i gang med syinga att, ingenting er som å slappe av ved symaskina :-)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.