Følgere

mandag 26. desember 2011

Jeg har hatt besøk av Orkanen Dagmar....

I går kveld slo orkanen Dagmar til for fullt her i Molde, lyset ble borte og det ristet voldsomt  i huset! Dette synet møtte meg når dagslyset kom - ikke mye igjen av drivhuset mitt, vinduene er borte og resten er skakkt og skeivt, sukk :(  Kjørte en tur i dag og såg på ødeleggelsene, mange store båter er søkkt og andre ligg langt oppe på land -  en hel molo med båter er borte, et sørgelig syn!
Til kvelden kommer det en ny storm, vi får visst lufte oss her på nordvestlandet!
Romjulshilsen fra Trine

4 kommentarer:

 1. Uff.. uff .. uff!! Det er ikke så mye man får gjort når moder natur velger å slå rundt seg med kreftene sine! Det føles litt håpløst! Synd det gikk galt med drivhuset ditt, får håpe det kan gjenoppbygges, jeg krysser fingre og tær :) Sørgelig med båtene :( Får håpe stormen snart er over.. slik at man kan få kost seg litt resten av romjulen.

  Stooor klem fra meg :O)

  SvarSlett
 2. Uff, detta såg ikkje bra ut.......
  Me synest uvèret var ganske kraftig her (uten straum ca 1/2 døgn), men har visst ingen ting å klage over når me ser tilstanden lenger nord i landet.
  Håpar det går å fikse drivhuset...
  God romjul!

  SvarSlett
 3. Uff... så trist !
  Min svigerdatter er fra Molde og de feirer julen der oppe. Min sønn ringte meg å fortalte hvor ille det var og om alle ødeleggelse, trist når ting blir ødelagt ! Men godt at det ikke går noe liv da :)
  Vi har sol og vindstille her nå, men har hatt en del vind her også.
  Ha en forsatt fin dag :)

  SvarSlett
 4. Ja det var et trist drivhus ja. Anne Lone mista ene siden av drivhuset sitt også. Og 8 store tre.
  Fine grytkluter du hadde laga.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.