Følgere

søndag 10. april 2016

UtfordringenI Molde Quiltelag har vi hatt en utfordring. Vi fikk utdelt denne stoffbiten og kunne selv velge hva vi ville sy. I mitt hode forestiller denne biten et landskap,  jeg valgte å dele den i 2 på midten.


Spisebrikkene våre begynner å bli slitt, derfor så jeg muligheten for å lage noe nyttig. Her er min brikke. Motivene er fra "Sømrommet", men jeg har forenkla og kutta ut noen detaljer. Vi har ikke katt, så dette må være besøk av nabokatten:)
 Her er mannen i huset sin brikke. Han er glad i å fiske, så det passer godt:)  Stoffet ble litt lite til spisebrikker, derfor måtte jeg sy på en bit av et annet stoff.
Mål på brikkene er 50 x 35 cmJeg synes det er veldig kjekt å frihåndsquilte, så her har jeg kosa meg med å sy blomster i fri fantasi:)
I dag har vi strålende vær, så nå skal jeg ut på tur å nyte våren.
Ønsker alle en flott søndag!


Har du lyst å se hvordan andre løste utfordringa, klikk HER

5 kommentarer:

 1. Jamen så fina bordstabletter du sytt, en fin ide att använda utmaningstyget på, och quiltningen är läcker!
  Såg att du i tidigare inlägg också sytt vridna blockhus, de är ju så kul att göra och man fastnar lätt "på kroken"

  SvarSlett
 2. Kjempefine spisebrikker , og quiltingen var bare lekker :)
  Ha en god søndag !

  SvarSlett
 3. Kjempefine spisebrikker. Og de andre hadde nok også litt landskap i tankene med stoffet . Artig utfordring og flotte resultater :)

  SvarSlett
 4. Brikkene dine ble veldig fine. Koselig å spise med selskap av disse godslige trollene. Du er en mester på frihåndsquilting.

  SvarSlett
 5. Det ble koselige brikker. Koselig med utfordringer :-)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.