Følgere

fredag 22. april 2016

Ufyselig!

I går kjøpte jeg en stor pose appelsiner på nærbutikken. Ut på kvelden skulle jeg nyte en appelsin, men da jeg delte den var den full av krypende mark, gule og svarte som var ca. 10 -15 mm lange! Litt mye proteiner for meg!
Helt klart er det ikke farlig, men du verden så ekkelt!!!
Jeg velger å tenke at da er ikke appelsinene druknet i sprøytemiddel, og at det faktisk er et sunnhetstegn, men.......tror jeg velger en dusj sprøytemiddel neste gang. En ting er iallefall sikkert: det blir lenge til jeg kjøper appelsiner igjen!
Jeg tok med posen tilbake til butikken, og betjeningen fjernet alle appelsinene fra fruktdisken. De syntes hendelsen var ekkel og beklaget, heldigvis var det ingen andre kunder som hadde hatt samme opplevelsen som jeg. Endelig bra jeg ikke satt her i mørkret og kosa meg med appelsin:)

Ha en flott helg, her laver snøen ned og det er flott syvær!

6 kommentarer:

 1. Å fysj så ekkelt. Bra du så det før du satte i gang å spise. Ikke kjekt med snø langt ut i april heller. Heldigvis ikke snø her jeg bor. Ha en fin helg, og kos deg inne med symaskinen! :-)

  SvarSlett
 2. Oyoyoy.. Så ekkelt, og jeg som er så glad i appelsiner...

  SvarSlett
 3. Uff, så ekkelt! Og nå som appelsinene skal være på sitt beste. Jeg deler en appelsin i båter hver morgen og nyter denne til frokosten! Skal prøve å ikke tenke på hva som kan møte meg.. Nyt uansett lørdagskvelden!

  SvarSlett
 4. Æsj, så ekkelt. Enig med deg, litt sprøytemiddel istedet for mark :((

  SvarSlett
 5. Hyggelig brev i posten i dag, og gavekort pålydende 200.-fra Bama som trøst for min udelikate appelsinhandel! Det kaller jeg kundeservice! Nå kan jeg kjøpe meg 1 ny kilo...epler:)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.