Følgere

fredag 26. februar 2016

Det har gått 3 dager til...

 A                                                                                 B

Dette er valgets kvaler...hvilken vei skal bølgen gå? skal jeg velge A  eller B?  Noen som har en mening?
Kanskje jeg må vente til hjørnebitene er ferdig?
Ha en flott fredagskveld:)

8 kommentarer:

 1. Her går det fremover. Jeg likte best A, men jeg tror at bitene lengst til venstre er snudd. Gleder meg til å se dette ferdig. Det blir kjempeflott. Lykke til med resten.

  SvarSlett
 2. Dette blir kjempefint! ...og det blir bra uansett hva du velger. Først tenkte jeg at A blir finest, og så syns jeg B var finest. (Men stemmer det at de to blokkene til venstre på begge bildene skal vris litt? ) Lykke til med valget! God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dere har selvfølgelig rett, de skal ikke være slik. Det går visst rundt for meg:)

   Slett
 3. Blir mer og mer imponert. Tror kanskje A blir best, men jeg ville også ventet til hjørneblokkene er klare før jeg bestemte meg. Gleder meg til fortsettelsen. Dette er inspirerende.

  SvarSlett
 4. Wow! Dette blir flott! Jeg liker begge veier, men kanskje det blir lettere ta et valg når hjørnebitene er på plass...

  SvarSlett
 5. Liker begge veier men kanskje vente til sideblokkene er ferdige og se da!
  Blir moro å se ferdig :-)
  God helg..

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.