Følgere

søndag 21. februar 2016

Egendesignet miniquilt inspirert av George SicilianoFor mange år siden hadde jeg gleden av å gå på kurs hos George Siciliano For dere som ikke kjenner til han, klikk HER og ta en kikk på de vakre små quiltene hans. På kurset lærte vi å lage egne design ved hjelp av små  papirmotiv. I  dag har jeg designet dette mønsteret som jeg har døpt "Carpe Diem", da er det bare å fargesette og sy.  Du verden som jeg gleder meg til å starte!
Ja, da vet du hva jeg skal gjøre i vinterferien:)

7 kommentarer:

 1. Dette blir spennende å følge med på. Ikke så reint få småbiter du skal holde styr på her. Oppdateringer ventes utover uka.

  SvarSlett
 2. Hjelpe meg, dette så komplisertt ut..men så spennende. Jeg gleder meg til å se resultat.. (Leser jeg at du bare ønsker innevær i vinterferien..) Kos deg.

  SvarSlett
 3. Flott mønster! Gleder meg til å se hvilke farger du skal bruke. Uansett blir det kjempeflott!

  SvarSlett
 4. Morsomt å lage egne design!!
  Her var det mange biter, gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.