Følgere

fredag 8. januar 2016

Populær julegaveTantejenta mi, som er glødende opptatt av hundekjøring og Huskyer ble i fyr og flamme over vottene og lua jeg hadde strikka til jul:) Dette ble virkelig en fulltreffer!
Mønster er det Jorid Linvik som har laget.

Ha en flott helg, her hos meg er det skikkelig kaldt,
 - 12 grader, da er det godt med fyr i ovnen.

8 kommentarer:

 1. Flotte votter. Jeg liker mønstrene til Jorid Linvik. Utrolig hva hun klarer å få plass til på vottene sine. Her er minus 18.. Det hører liksom med på denne årstiden. God helg.

  SvarSlett
 2. Kjempefine votter og lue! Kan tenke meg at disse falt i smak ja!
  Her er det nesten hunden som skulle hatt ullplagg eller sokker, for lufteturer på fem minutter er kaldt nok for de små potene ;)

  SvarSlett
 3. Så artig når noen blir så glad for det du lager.Jammen var det ei fin og personlig gave!

  SvarSlett
 4. Kjempefine gaver! Så artig at niesen din ble så glad for vottene og lua. Da er det virkelig morsomt å gi bort noe selvlaget.

  SvarSlett
 5. Kjempefine votter og lue du har laget! Det må være midt i blinken for en som liker hunder og hundekjøring å få dette settet. Det er ekstra kjekt å lage gaver når mottakeren blir så fornøyd. :-)

  SvarSlett
 6. Ja men OJ så fina vantar och mössa du sticka, ja jag kan föreställa mej hur glad hon blev över den julgåvan!!!!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.