Følgere

tirsdag 15. desember 2015

2. året og snart tradisjon.

På skolen hos oss er det mye prøver, vurderinger og tentamener som skal utføres før jul. For å spre litt glede inn i den travle skoleuka er dette det andre året jeg utfordret elever og ansatte til pynting av pepperkakehus- konkurranse, Jeg monterte sammen 17 pepperkakehus, og så kjøpte jeg godteri for noen 100 kr som jeg fordelte i 17 like bokser med klasse og gruppenavn på... Klar- ferdig -gå og så var konkurransen i gang! Alle klasser, alle lærerteam, renholdspersonale og kontoravdelingen får eget hus, ingen utelatt og ingen glemt:)  Det er bare lov å bruke pynten i utdelt boks, men likevel blir alle husa ulike:) I korridoren er det glade ungdommer og voksne  som beundrer "eget verk" og noen som spiser pynten (av andres hus) til noens store ergrelse!
I morgen skal en jury bestående av en uttrekt representant fra hver klasse + 3 voksne kåre de 3 fineste husa. Vinnerne blir avslørt og premiert på juleavslutninga og etterpå kan elevene knuse og spise eget hus:)  Heldige meg som driver skolekantina og kan gjøre noe for å glede andre:) Ønsker alle en flott advent!

4 kommentarer:

 1. hej Trine, heldige skole som har dig til at drive kantine !!! Et flot projekt som glæder både børn og voksne :-)

  quiltehilsner
  Angelika

  SvarSlett
 2. Så kreativt og kjekt påfunn, og så gøy at alle klasser og "grupper" får hver sitt hus. Vi er heldige som har jobber der vi kan gjøre det koselig for de rundt oss. (Jeg skal lage felles julelunsj/bord til pasienter og ansatte i morgen.) Kos deg videre i førjulstida! :-)

  SvarSlett
 3. Heldige de som er på skole hos deg! Dette var en ide jeg virkelig likte :) Utrolig flott ble det, og jeg kan tenke meg at det lukter helt himmelsk jul!!! Morsomt når det man drar igang blir suksess :)

  SvarSlett
 4. Så bra dette ble! Og så fint at du har tenkt på alle, t.o.m. vaskerne. Du er et unikum. Hadde vært gøy å se bilder av hvert hus.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.