Følgere

torsdag 3. desember 2015

MQL julegavebytting

Nå er siste møte i MQL  over for i år, og i går kveld kosa vi oss med mye god mat. I år hadde vi spleisejulebord. Alle hadde med mat, som vi satte frem på et langbord. Noen hadde med salt mat og noen hadde kaker, og vi spiste og kosa oss med sang, underholdning og gaver. På julemøtet bytter vi julegaver med hverandre. Vi tar med en gave med verdi ca. kr. 100.- som vi legger i en sekk, etter tur trekker vi en gave fra sekken. Her er gaven jeg hadde med, jeg sydde en julestrømpe for jålete jenter og det var Reidunn som fikk den. Jeg tror gaven falt i smak:) Har du lyst å se mer av det som var laget, så klikk på linken HERHer er gaven jeg fikk i min pakke, takk til Gerda for fint stoff og sytråd:)

10 kommentarer:

 1. Fin julestrømpe du har laget :-)
  Koselig pakke du hadde fått :-)

  SvarSlett
 2. Ja, det er gøy med julegavebytting. Heldig den som fikk julestrømpen din, og fin gave diu også fikk. Vi har også tradisjon med gavebytting i vår quilteklubb. Vi har pakkelek der vi triller terning. :-)
  Ha en fin advent! :-)

  SvarSlett
 3. Stilig julestrømpe du har laget og lekkert stoff og trådsneller du fikk i gave. Det høres ut som en koselig kveld.

  SvarSlett
 4. Det ble en veldig kjekk og vellykket kveld. Morsomt å se hva alle fikk.

  SvarSlett
 5. Stilig julestrømpe du har sydd , og var ikke værst
  innholdet i gaven du fikk heller :)

  SvarSlett
 6. Julestrømpen din var skikkelig lekker, den falt nok i smak ja! Fint stoff du vant også, det blir nok noe fint av det også tenker jeg :-) Quiltetuppen som jeg er med i skal ha juleavslutning på tirsdag, vi har også julegavebytting. Et lodd til alle og trekning av pakkene på loddet. Kurvfest med mye god mat har vi også, ellers mye kos og latter :-)

  SvarSlett
 7. Skikkelig tøff julestrømpe!!! Morsomt med slike pakkeleker :)

  SvarSlett
 8. Så fin julegave du lagde. Gleder meg til møter på nyåret :))
  Ha en fin søndag:))

  SvarSlett
 9. Tøff julestrømpe! Fint å få stoff og tråd:) Ha en fin adventstid videre:)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.