Følgere

lørdag 13. juni 2015

Redesign av jeans.




Her skal du få se  hva jeg har puslet med i regnværet. Jeg forvandlet en gammel jeans og en gammel flanellsskjorte fra Freetex, til en sjarmerende veske som noen kanskje vil ta lodd på under Moldejazz?
Her er buksebeina kuttet av og bunnen sydd sammen.

Jeg liker å lage mange lommer i veskene mine, og glidelåslomme er et "must". Ved siden av glidelåslomma er det mobillomme, men den kommer ikke så godt frem på bildet. Knappestolpen fra skjorta ble brukt til belegg øverst.

Flere lommer...her har jeg klipt ut lommene fra skjorta og sydd dem på foret. Smart utnyttelse synes jeg, for her fikk jeg to lommer med klaff og to lommer bak lommene med  klaff - altså hele 4 lommer!

Jeg laget et belegg som skal ligne på en skjorte ned i bukseveska. Buksa var så lav på livet, at jeg måtte finne en måte å forlenge den på:)
 Her har jeg sydd fast skjortebelegget til bukselinninga. Gjenbruk av et jorde-bånd fra en ryggsekk ble hank. Til lukking  brukte jeg reserve knappen som fulgte med buksa, og en liten strikk-hempe. Jeg hadde en kul nøkkelsnor med karabinkroker liggende, og den passet til pynt:)

Her er den ene sida av veska, og ..........så den andre sida...
Og for den som lurer, så har veska hele 11 lommer!!
"Hvor var det jeg la leppestiften igjen......" 


Vips så var den ferdig, et artig prosjekt:)

Ha en flott lørdagskveld alle som kikker innom!

Trine

4 kommentarer:

  1. Berit Stavik Hansen13. juni 2015 kl. 19:18

    Den ble kjempefin Trine:-)

    SvarSlett
  2. Så tøff den ble, Trine! Kjempefine lommeløsninger;) Tror denne blir en populær gevinst;)

    SvarSlett
  3. Denne var skikkelig stilig :-)

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.