Følgere

lørdag 20. juni 2015

Quilt in public day

I dag har vi markert Quiltedagen her i Molde i strålende solskinn!! Vi var 3 glade damer som møttes i Storgata med sytøy og kaffe:)

For tiden jobber vi med et omsøms prosjekt i samarbeid med klesbutikken "Min Boutique"
Butikken samler inn gamle jeans og vi lager noe nytt av dem. Vi har sydd mye forskjellig, som vi skal lodde ut/selge under Moldejazz i sommer.
Her er Edny, Marit og jeg i full sving. Butikkinnehaver Inger Mette (med avklipt shorts) hengte opp det vi hadde sydd i taket utenfor butikken. En morsom dag i nydelig vær.
Takk damer for flott samsøm:)

6 kommentarer:

 1. Så fin presentasjon av prosjektet;) Vi skal komme i mål med dette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart det Edny, det var en treg start, men du verden så mye artig som er produsert! Ja det blir nok en suksess til slutt skal du sjå, å då fæ vi oss en bra gløs....:)

   Slett
 2. Så flott at dere viser dere ute "på gaten" på denne måten. Tipper dere hadde mange interreserte som stoppet opp for å beundre arbeidene deres! Kanskje dere inspirerte andre til å begynne å sy, også! Godt jobbet!!! :)

  SvarSlett
 3. Ni ser ut att ha haft en härlig Quip-day och så fint samarbetsprojekt ni har tillsammans med klädaffären, ett bra exempel för andra att ta efter!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.