Følgere

onsdag 4. februar 2015

Pakke fra Tyskland og nytt syprosjekt

Tenk at jeg var så heldig å vinne give away fra Tyskland!

 
Inne i pakken lå det et koselig brev, en festlig stoffbit, merkelapper, en liten dekor- saks og en bok av Lynette Anderson. Tusen takk Marianne for kjempefin give away. Hun har en koselig blogg som heter Naehen am Neckar , anbefaler deg å ta et besøk dit om du ikke alt har gjort det:)














Her skal du få se mitt nye prosjekt: en bit gobeleng, litt kunstskinn kauser og litt stoff. Hva det skal bli? Tja, det skal du få se når jeg får sydd litt:) I kveld er det årsmøte i MQL og jeg er ferdig med årsmeldinga og forslag til  revisjon av vedtektene.  Det går sikkert greit:)
 

2 kommentarer:

  1. Så heldig du var da som fikk så mye fint! Lurer på hva du skal lage?! Jeg følger spent med... :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med spennende pakke fra Tyskland! Det er alltid gøy å vinne, og nå har du tre lodd i min Give away. Takk for at du vil være med! :-)

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.