Følgere

søndag 30. mars 2014

Solnedgang på Romsdalskysten


 I dag dro vi med båten ut for å snu krepseteiner og prøve fiskelykka. Vi fikk 49 krepser og 4 fisker, slettes ikke en dårlig fangst. I tillegg var det en nydelig ettermiddag på sjøen og en vakker solnedgang.
Her ser du min nye heklekrokmappe, denne vant jeg  på  give away hos Bentes quiltehage. Heklekrokene mine har i mange år hatt tilholdssted i en gammel medisinboks (fra 80-tallet da jeg jobbet på sykehjem) Nå har boksen blitt historie, og denne flotte mappa har overtatt. Har du ikke besøkt Bentes blogg, så trykk på linken HER                                                   Ønsker dere alle ei fin jobbuke!
 
 

7 kommentarer:

 1. Flotte solnedganger på vestlandet de siste dagene! Gratulerer med gevinst hos Bente! Flott helkenålmappe! Stilig medisinboks du har. Du har sikkert noe annet smått som kan flytte inn i den. :-)

  SvarSlett
 2. Det var et nydelig stemningsbilde med solnedgangen, fint å være på sjøen i slik vær :-) Flott give-away du vant, kjekt med system i heklekrokene også. Ha en fin dag !

  SvarSlett
 3. Heldige deg som har mulighet til å dra på fisketur i så vakker natur..

  SvarSlett
 4. Så nydelig bilde, skulle gjerne vært en tur i vakre Romsdal og opplevd dette! Fin fangst dere fikk, også! Ps gratulerer med gevinsten og nytt "hjem" til heklekrokene :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk flott land vi bor i, heldige er vi som har så mye flott natur! Og fint vær en gang i mellom.... Så morsomt at du vant!

  SvarSlett
 6. Vi har det fint i Molde. Ha ei fin helg oppe på fjellet:)) Jeg har jo flyttet ned i lavlandet, så jeg kan "terge" dere der oppe:))
  Klem fra "byjenta" :))

  SvarSlett
 7. Så vakkert! Og gratulerer med flott gevinst:)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.