Følgere

søndag 13. oktober 2013

Vestlandstreffet i Molde


Så var Vestlandstreffet i Molde historie. Vi har jobbet og gledet oss i lange tider, men helga gikk så alt for fort. Her kommer noen glimt fra helga.Det er fredag morgen, sol og flott vær. Vi pynter rundt i byen med fargede stoffstrimler. Kan vel ikke være noen bedre måte å ønske sydamer velkommen på, enn fargeglade stoffstrimler som blafrer i brisen? Mange av byens innbyggere ble også interessert i hva som skulle skje...

Fargerike bannere som vi har sydd på dugnad hengte vi  ute i Alexandraparken.Mange butikker i sentrum hadde utstilling og info. om Vestlandstreffet. Her pryder "Badequiltedama"  mi og MFK puta til Elisabeth
utstillingsvinduet til urmaker Jermstad.Disse konvoluttene skreiv jeg  navn på i et tidligere innlegg.
Hver deltager fikk utdelt en sydd konvolutt med navnet sitt og  Moldepins til å feste den på genseren. Dette var kombinert navneskilt og oppbevaring for billetter til quiltesuppe/foredrag, lunch, middag eller hva en hadde meldt seg på.

Jeg gikk på 10 timers kurs hos Mary Ragnarsson , der lærte vi stitchery med symaskin. Etter at vi hadde sydd skulle vi fargelegge. Vi brukte fargeblyanter og etterpå penslet vi over med flytende fiksering.
Her er mitt kunstverk, jaja ble ikke helt ferdig...
Jeg må nok frihåndsquilte en annen dag, måtte jo ha tid til å snakke med nye quiltevenner, drikke kaffe og smake kaker medlemmene hadde baka også:)
Det ble ikke så mye tid til sosialt samvær og shopping,  men litt fikk jeg da handla med meg hjem:) 2 typer vatt til stitchery, dreibar skjærematte, div. mønster og en snedig sak til lukkekanten.

Nå skal kvelden nytes i godstolen.
Takk til alle i MQL for godt gjennomført treff og takk til alle nye quiltevenner, det var koselig å bli kjent med dere!
Jeg håper virkelig at vi møtes igjen!
Har du lyst å se flere bilder fra Vestlandstreffet, så finner du det HER
Trine 

14 kommentarer:

 1. Ser at du har hatt ei hyggelig helg.Kunne godt tenkt meg kurset du gikk på.

  SvarSlett
 2. Fin blomster du har sydd

  SvarSlett
 3. Hei Trine.Ja Tusen takk for ei kjempeflott helg vi har hatt i Molde,Eg tror det kommer til og gå mange dager før eg kommer til og lande.Hi HI.eg har hatt det så kjekt på alle måter.Dere har hett ett enormt arbeid,og dere kan være så stolte.Vitti trine eg har vert innom bloggen din mange ganger.Ja du har en fin fin blogg.:))),Setter meg opp som følger.Håper vi treffes.I mellomtiden får vi følles på bloggen.Nå gleder eg meg til og fortelle mine veninner om treffet:)))))stor klemm fra meg,Kjærsti.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord:) Velkommen som følger, det var så kjekt å bli kjent med deg Kjærsti.
   Klem

   Slett
 4. Så kjekt at helga og treffet blei så bra;) Kjempeflott at byen blei pynta også. Og så er det veldig kjekt at deltakarane fekk med eit handlaga minne;) Skikkeleg kjekt å treffe gamle og nye quiltedamer. Solsikka di blei veldig fin. Tålmodighet;) lønner seg. Kjekke saker du har kjøpt, men jeg lurer på hva den snedige saken til lukkekant er....

  SvarSlett
 5. Så mange flotte bilder dere hadde fra treffet. Synd jeg ikke hadde tid å delta. Hadde värt utrolig kjekt. :-(
  Smart ide å henge opp stoffremser som interessepunkt. Det skal jeg ta med til vår komite for den utstillingen Öresundsquilterne skal ha i oktober neste år.
  Glad dere fikk så fint vär. :-)

  SvarSlett
 6. Tuuuusen takk for en super quiltehelg i Molde. Dere har gjort en kjempejobb! Stooor klem fra Bergen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, det var koselig å hør :) Det var veldig kjekt å treffe deg, håper vi sees igjen på et annet treff!

   Slett
 7. Takk for ei trivelig og hektisk helg. Badequiltedama di er hjemme hos meg på besøk.
  Klem fra vestsida

  SvarSlett
 8. Det var flott, håper hun ikke begynner å krangle med Margått:)

  SvarSlett
 9. Nydelig solsikke :-) takk for en fin helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk til deg også fordi du gjorde helga så lærerik og kjekk:)

   Slett
 10. Så heldig som får så fine navneskilt! Det var jo bare så smarte konvolutter! Og dere hadde flott vær ser det ut til :) Godsaker som ble med deg hjem også:) Ha en fin helg. Nå skal jeg gå inn på siden du linker til så jeg får også :)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.