Følgere

søndag 12. mai 2013

50-års gave
I går var vi samlet til 50 års feiring. Til ei spesiell veninne måtte jeg lage ei spesiell gave. Her er veska jeg sydde til henne,  mønsteret er fra MyQuilt , men med noen forandringer. Hovedstoffet er ruskinn,  motivstoffet på lomma, kjøpte jeg i Danmark:)
Inni veska er det gjenbruk av en gammel gardin, blåfargene er veldig fine til dongeri! Her vises quiltinga på veska godt.

Snor og knapp til lås.... originalt, men ikke verdens lureste patent etter min mening, jeg ble ikke fornøyd med "låsen" det ble for mye "dill" .
 Lokket skulle henge løst,  her satte jeg på en magnetlås, synes det ser litt mer kvalitet ut... kanskje jeg er gammeldags??


Baksida av veska har en stor god lomme med velcrobånd lukking.
Jeg brukte habalonvatt, så den ble stødig og fin.  Ble fornøyd med resultatet, men symaskina mi sleit med sømmene som ble  tykke.

 MEN: Det viktigste av alt var at jubilanten likte presangen!!
Ha en flott søndag!
Trine

7 kommentarer:

 1. Så fin gave å få!Skjønner at den ble godt mottatt ja :)

  SvarSlett
 2. For ei flott veske! Stødig, praktisk og kjempefin presang:)

  SvarSlett
 3. For en lekker gave! Tøft motivstoff :)

  SvarSlett
 4. Tøff veske med tøft motivstoff.

  Jeg har sydd den samme, men synes den var litt liten. Men så er da jeg vant til å bruke store vesker. Dette ble en gå bort søndag veske.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 5. Stilig veske, digger det motivstoffet du bruker. Skjønner godt at motakeren ble fornøyd. Ha en flott uke

  SvarSlett
 6. Så flott gave. Kjempefin veske

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.