Følgere

tirsdag 26. februar 2013

Ny skoleveske


Helga før vinterferien fann jeg frem dette morsomme stoffet, og bestemte meg for å sy meg ny veske.  Jeg startet med å fremheve damene og  detaljene på klærne med stoppefoten. Jeg gjentok også formene på skyer og andre detaljer for å få mer spenning i motivet.
Under veskeklaffen skjuler denne fornemme frøkena seg. Her er en stor og romslig glidelåslomme i veskeplast. Siden mine symaskinføtter er av metall, er veskeplast vrient å sy på. Plasten kleber til overtransportøren, men vet dere hva jeg puttet under labben?? Mellomleggspapiret fra hvitosten! Tja litt knøl ble det, men, men. det gikk greit til slutt:)Her ligger veska utbretta. Jeg syntes det var for lite lommer på dette mønsteret, derfor laget jeg en stor og god glidelåslomme i lokket.
 inni lagde jeg mange små lommer til alt som jeg egentlig ikke trenger:) Dette forstoffet har snart antikvarisk verdi, det må da minst være 25 år!  Endelig kom det til nytte:)
 Ha ei fin uke da dere!!

12 kommentarer:

 1. Kjempe fin veske i herlig stoff du har sydd. Jeg setter scotch tape under symaskin foten når jeg syr med plastik, funker fint det.
  Du kommer til å ha mye glede av denne fine veska.

  SvarSlett
 2. Så fin veske du har laget deg nå, fint stoff :-)

  SvarSlett
 3. Den ble super....
  Smart å bruke et panel på den måten...

  SvarSlett
 4. Toppenfin väska du har gjort!! Tjusigt tyg och många bra innerfickor! Gillar särskilt din kommentar om fickorna för allt som man INTE behöver! :-))
  Kramisar

  SvarSlett
 5. Wunderschön,bin begeistert.
  LG
  Gitta

  SvarSlett
 6. Super veske og stilig quilting! Godt å få brukt stoff som har ligget "noen" år ;). Jeg bruker matpapir under når jeg syr på plast, lett å rive av etterpå!

  SvarSlett
 7. Så stilig! Vesker, det kan du! Kjempetøft stoff! Praktisk med gode lommer, men jeg vet hvor fullt det kan bli;) Jeg har kjøpt teflonlabb, og den fungerer;) Lurt å bruke papiret fra hvitosten;)

  SvarSlett
 8. Super veske! Likte spesielt godt damen og lommen under klaffen!!

  SvarSlett
 9. Kjempefin. Har dette stoffet liggende jeg også, får vel ta å bruke det.

  Klem fra øya

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.