Følgere

lørdag 16. februar 2013

En merkelig tunika...
Siden jula i år skulle feires på hytta, måtte jeg ordne  meg et strikketøy, til syarbeid er der for lite lys . Jeg bestemte meg for å strikke denne Marius tunikaen i gave til fadderbarnet mitt på 9 år. Mønsteret fant jeg i  "Familien 1/2012", jeg likte spesielt godt raglanfellinga fordi jeg ikke er så glad i å sette i armer.  Men herrejimini for ei dårlig passform, jeg er rett og slett skuffa og lurer på å rekke opp hele plagget!! :( På mønsterbildet ser den da grei ut - dette var en gedigen skuffelse!!!
......men den er sikkert varm.....

God helg til dere!

8 kommentarer:

 1. Så trassigt da etter så mye arbeid! Men kanskje den blir bra på? Denne typen Marius har jeg ikke sett før, men fin var den;) Trøsteklem.

  SvarSlett
 2. Den ser jo kjempefin ut på bildet, men forstår at du blir skuffet og irritert når det ikke passer.. Hjelper det ikke med litt fiksing og triksing da - eller at den passer til noen andre. Surt å måtte rekke oppigjen.. Trøsten herifra må kanskje være, at du slett ikke er den første som har måttet rekke opp.. Lykke til..

  SvarSlett
 3. Surt og irriterende! Oppskriftene er ikke alltid til å stole på, dessverre. Jeg er akkurat ferdig med Mariusgenser til min sønn i størrelse XL. Der ble ermehullet for trangt, og ellers så måtte jeg forlenge både bole og ermer med rundt 10-15 cm.

  SvarSlett
 4. Det er tungt når strikkaplaggene man har brukt så mye tid på å lage ikke blir som ønsket. Kjenner så altfor godt til den følelsen. Det var jo et stilig mariusmønster.

  SvarSlett
 5. Så synd da, Trine. Det er vel ikke mulig å fikse på den med symaskina da? Men mønsteret var fint, så dumt at passformen ikke stemte. Ha en god helg!

  SvarSlett
 6. Så dumt da. Mye arbeid og kjedelig å strikke på nytt.
  Klem fra vest

  SvarSlett
 7. Ja den ser så fin ut men ikke greit når passformen ikke er god, og så mye jobb det er med å strikke den :-/
  Håper det vil ordne seg på ett vis :-)

  SvarSlett
 8. Så synd da. Det ser ut som det bare er fellinga som er rar. Rekk det opp fellinga og begynn på nytt. De om du finner et annet mønster med rundfelling og prøv det. Dette ser ut som en kombi av raglan og rundfelling.

  Det er bedre å rekke opp igjen noe du ergrer deg over enn då ha noe du aldri blir fornød med. Du har da arbeid en stund. du må se de positive i det

  Klem fra øya

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.