Følgere

søndag 9. desember 2012

Pose til pepperkake formerLørdag var jeg på julegavehandel der jeg blant annet kjøpte noen pepperkake former. I dag har jeg sydd en pose til formene. Posen er sydd i lin, og motivet er omrisset  rundt to av formene som jeg klippte ut og applikerte på med stoppefoten. Vips en julegave er ferdig:)

Etter økta på sy rommet bakte jeg sirupssnipper. Jeg baker alltid stor porsjon, nok til mor, svigermor og oss selv. Resten av kvelden skal jeg kose meg med å sy lukkekant:)
Ha en fin 2. søndag i advent!

8 kommentarer:

 1. Kjempefin, og flott gaveide. Sirupsnipper var forresten favorittjulekaken min da jeg var liten. Ha en fin søndag, du også.

  SvarSlett
 2. Jättehärlig och bra idé! Den är så fin den påsen! Du har kommit igång ordentligt med julbaket, ser jag.
  Kramisar

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Takk for deltagelsen, det blir 3 lodd på deg,ja.
  Dette var ein blogg midt i blinken - så masse flott og inspirerande det var her hjå deg! Har lagt meg som følgar og har også lagt deg til på linkelista mi slik at eg "finn deg igjen".
  Så bra at du la att eit spor slik at eg kunne gjera denne oppdagelsen!
  Pose til pepperkakeformer har eg hatt tanke om å sy leeenge, men faren for at det forblir med tanken er stor... er ikkje så veldig god venn med frk.Husqarna:0)

  SvarSlett
 4. Så fin pose!! Jeg har også slike poser på programmet mitt;) Så snill du er som baker og deler ut;) Ha ei fin førjulstid, Trine!

  SvarSlett
 5. Så fin pose du har sydd. Mine former ligger langt inne i et skap. Har ikke brukt de de siste 7 åra. Kan kanskje gi de bort.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 6. Posen ble kjempefin og ja fin gave ide :-)

  SvarSlett
 7. Så flott pose, en super ide! Så fin blogg du har, nå har jeg sittet her og tittet og kost meg. Legger meg til som følger, og gleder meg til å se mer fra deg :)
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.