Følgere

søndag 16. desember 2012

Maritime votter
I dag ble enda en julegave ferdig. Siden mannen i huset er kaptein, passer disse vottene kjempebra:) Vottene har mange detaljer, de  er merket med styrbord og babord, har kompassrose, kapteins striper og symbol , en rød og en grønn tommel.
Vottene er strikket i Pt5  på firkantede  strikkepinner (cubicus)  nr. 3,5. (strikkepinner for oss som er plaget med senebetennelse)
Mønsteret heter "Skip o`hoi"  og er designet
av Jorid Linvik.6 kommentarer:

 1. Kjempefine votter, ogkjempelurt.. Det er nok sikkert flere enn meg der ute som strever litt med dette styrbord og babord.. Dette må jeg notere meg i "huske-å-lage-boken" min. Og ellers ser jeg du nevner firkantede pinner.. Ser at vi har det på jobben, og det skal visst være godt til fingrene å strikke med.

  SvarSlett
 2. Dette var noen fantaskiske votter!!!
  hilsen Marit G

  SvarSlett
 3. Så flotte vottar! Må laga slike i julegåve til neste jul, ser eg, til ein i nær familie som har båt! Ja, firkantpinnar er godt å strikka med sjølv om eg heldigvis ikkje er plaga med senebetennelse el.l., men har berre prøvd rundpinne endå.

  SvarSlett
 4. Desse vottane er knallfine, og er perfekte til din sjømann;) Fall pladask for dei då Birgitte strikka dei i haust.

  SvarSlett
 5. Det ble fine sjømannsvotter ja! Mønsteret er så fint med alle de gjennomtenkte detaljene:) Kos deg videre i adventstiden!

  SvarSlett
 6. Kjempefine votter. Skikkelige sjømannsvotter

  God jul

  Klem fra øya

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.