Følgere

mandag 19. september 2011

Havrafting på Romsdalskysten

Sist uke var jeg med på å lage en "Kort reist" reportasje med lokalavisa, turen gikk i regi av "Romsdal Havrafting."  Værgudene var for en gangs skyld på vår side, rett nok fikk vi ingen solnedgang, men temperaturen var flott og bølgene passe store - så vi fikk "lufta oss" litt! Her skal dere få se noen bilder jeg tok på turen.


Turen startet gjennom de idylliske Smågeholmene
- er det ikke vakkert? vi nyter det!
Vanskelig å se på bildet, men her er det action i høg fart med hopp og sprett - artig:) Det er åpent rett ut i storhavet.Her er vi kommet til Flatflesa fyr. Vi satte på land journalisten /fotografen, mens vi kjørte i full fart rundt fyret. Det skal bli moro å se bildene han tok når de kommer i avisa!
Nå er vi kommet til den ytterste, befolkede, øya på Romsdalskysten Ona, i bakgrunnen kan du se Ona fyr. Vi gikk i land og tok en pause med medbrakte sveler og kaffe, det smakte fortreffelig :) På hjemturen var vi innom Søndre og Nordre Bjørnsund, vi kikket også på OrmenLange anlegget, men desverre var fotobrikka mi full....typisk meg å ikke sjekke slikt før jeg drar :(
Har du ikke vært på havrafting så er det noe jeg anbefaler deg å prøve. Det er kjempegøy!!!  
Trine

4 kommentarer:

 1. Heldig med været da, slik som vi hadda da vi var der sammen med ein del strikkedamer i juni.

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har hatt en flott opplevelse.

  SvarSlett
 3. Dette såg spennende ut. Var det litt nifst? Kunne tenkt meg det, men er litt pysete på forhånd. Hadde sikkert syntes at det var kjempeartig når jeg først hadde kommet utpå.

  Det er jo så fint ute på kysten vår.

  Klem

  SvarSlett
 4. Hej, kul att du vill vara med och tävla om en väska! Vilken underbar utflykt du ser ut att ha gjort, vackra vyer. Trevlig kväll! Christina

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.