Følgere

fredag 2. september 2011

DWR ( Double wedding ring)

Etter at jeg malte den gamle panelen på veggene, ble det mye kjekkere å pynte på soverommet:) Dette dobble sengeteppet i "Double Wedding ring" sydde jeg for noen år tilbake. Jeg må innrømme at jeg aldri har vært så lei og så glad for å bli ferdig med en quilt noen gang! Mønsteret er veldig pent, men utrolig mye arbeid!
Selve teppet sydde jeg på maskin, til slutt håndquiltet jeg det. I teppet fikk jeg brukt opp mange små rester.(det eneste nye jeg kjøpte var det svarte stoffet.)
Ønsker dere alle en riktig God helg!
Trine

16 kommentarer:

 1. For et lekkert teppe!! Det må virkelig ha vært litt av en jobb!!

  SvarSlett
 2. Det teppe er bare mega fint. Har lekt med tanken ett par ganger men slått det fra meg igjen. Men kanskje en dag.............

  SvarSlett
 3. Wow, what a great quilt....
  Have a nice Day
  Diana

  SvarSlett
 4. It's gorgeous! Så vakkert! Godt at du fikk det ut av skapet! Flott quilting på det også! Dette er noe jeg har lyst til å sy også, men har liksom grudd meg litt, vet det er mye jobb - men en dag... :)

  SvarSlett
 5. Åååå, for en skatt!! Vakkert, vakkert! :o)

  SvarSlett
 6. For et nydelig teppe, og så fint med quiltingen inni det svarte. Det var bare lekkert på sengen.

  SvarSlett
 7. Kjempefint. Ikke helt ukjent nei:))
  God helg.

  Klem fra vest

  SvarSlett
 8. Så flott sengeteppe du har sydd! Og så håndquiltet, da. Nydelig!

  SvarSlett
 9. Kjempefint teppe. Toppkarakter for quiltinga. tror Tone også kunne godkjent den.
  Ser deg vel på onsdag.

  Klem

  SvarSlett
 10. Så flott. Dette er mye arbeid. Begynte på en double wedding ring en gang for mange år siden i håndsøm på papp, men det ga jeg opp. Nydelig!

  SvarSlett
 11. Nydelig teppe,det fortjener å ligge godt synlig! Mange andre flotte ting også?

  SvarSlett
 12. Hei.Det var kjempe fint.Kjempe fine farger.Det likte jeg veldig godt.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 13. Nydelig teppe du har sydd. Prøvde meg ein gong på dobbel weddingring, men gav meg etter fire ringer. Eg er verkeleg imponert. Takk for koselig kommentar på bloggen min. God helg. Helsing Jofrid

  SvarSlett
 14. For et fantastisk teppe! Men jeg forstår at du ble lei, imponerende at det i det hele tatt ble ferdig!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.