Følgere

torsdag 7. juli 2011

To quilter fikk nytt liv.

Først vil jeg takke dere som er følgere og alle dere andre som besøker bloggen min ! En ekstra stor takk til dere som legger igjen en kommentar - det er så kjekt å få respons fra dere !!  :))

 I går var en nydelig sommerdag, men det har så visst ikke vært mange slike! Og siden regnværet ingen ende vil ta her på nordvestlandet,  har jeg benyttet dagene til å male den gamle panelen i trappa og gangen oppe på loftet. Det ble helt forandret - så lyst og lett :) to "gamle quilter"  kom til heder og verdighet.
Dette er det første arbeidet mitt i teknikken Log Cabin, og det har nok blitt noen år siden jeg sydde det. Mønsteret er fra boka "Log Cabin i nye varianter" av Bente Vold Klausen
                                                          
                                                            Log Cabin

Resteteppe:
Dette er rett og slett et resteteppe, her har jeg tatt utgangspunkt i fargesirkelen og prøvd å finne mange valører i de forskjellige fargene. Teppet måler 49"x49"  Dette er et lurt mønster for å  redusere litt på  antallet små stoffbiter i restekorga :)

5 kommentarer:

 1. Nydelig og fargerike tepper. Ja, i dette været kan man like godt kose seg med litt hobby :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige tepper. Ser vanskelig ut det øverste, men har på følelsen der er en lur måte. Har lagt deg til i blogglisten min.
  Eli

  SvarSlett
 3. Flotte tepper begge to. Mye arbeid du har lagt ned i begge. Godt de kommer ut av skapet.
  Ha en flott sommer.. vi som sy har jo en flott sommer uansett vær, regner det sitter vi jo inne å syr...hihi

  SvarSlett
 4. Kjempefine tepper. Bra di har fått et nytt liv.
  Tenker gangen ble fin etter at den ble malt. Trenger litt fornying i blandt.

  Ha en fin sommer. Du skal vel på båttur.

  Klem

  SvarSlett
 5. Så flotte og fargerike tepper!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.