Følgere

onsdag 29. juni 2011

Skatter fra det gamle spiskammerset.

I pinsa fortsatte ryddinga hos mi gamle tante, denne gangen var det spiskammerset som stod for tur, se hva jeg fant!
 Mel og saltkaret er så søte - de skal få plass på kjøkkenbenken min!
Husker du rød sagogrynsuppe?? Mmmmmm det var godt - eller var det den rosa fargen jeg likte best tro??? Disse sagogrynene er nok for gamle til å spises, men jeg hadde ikke hjerte til å kaste dem - de vekker gode minner :)
Har noen sett en slik pakke med ingefær??? den inneholder raspet ingefærrot, og lukter faktisk godt ennå. Prisen på pakken er stemplet på: 20 øre !!
Den lille blikkboksen med sukkerkulør tabletter er av merket "Pariser" og inneholder små tabletter for å sette farge på brunsausen, trodde " juksefarge" var en relativt ny oppfinnelse jeg? skal tru kor gammel den er, hadde vært artig å vite...
MEN hva skal jeg med dette??? Jaja, jeg får ta vare på det... tante er 94 år og hadde ikke kastet det ho heller.......!!

Ha en fin kveld!
Trine

3 kommentarer:

 1. Slike skatter må du ta vare på:))
  Takk for besøket, det var trivelig.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så flotte skatter. Dette må du ta vare på.

  Astrid

  SvarSlett
 3. Så gøy med de gamle minnen du har funnet. Tror sikekrt du kan laga rød sagosuppe, grynene er jo tørket, og inneholder ikke fett så de er sikkert helt ok.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.