Følgere

lørdag 2. februar 2013

Leketøy til meg selv:)


I flere år har jeg ønsket meg en overlock maskin..... ikke fordi jeg trenger det, men rett og slett et leketøy!!  Nå bestemte jeg meg (det tok sin tid)  og kjøpte en Pfaff 3,0 coverlock. Forskjellen på overlock og coverlock er at coverlock`en kan brukes til mye mer:)  Etter at jeg fikk den, har jeg tredd  og tredd og tredd og dratt ut trådene. Jeg har alltid hørt at de er så vanskelige å tre, men nå kan jeg nesten gjøre det i blinde! I tillegg har jeg laget prøvelapper av nesten alle sømmene, denne jenta har bestemt seg for å teste ut maskina, og lære å bruke den!!! Jeg riktig koser meg, selv om jeg noen ganger ikke helt har taket på hva jeg holder på med hihi.Nå er jeg på leting etter noe jeg skal lage med coverlocken, har ei bok av Tove Fevang, men det var ingen av prosjektene som fristet meg.  (Jeg har ingen barn/barnebarn så barnetøy er litt utenfor interessefeltet mitt)
Er det noen som har et godt forslag??? en link til noe spennende???
Nå venter jeg spent! God lørdagskveld ønskes dere :)
Trine

12 kommentarer:

 1. Gratulerer og lykke til. Kan dessverre ikke gi deg noen tips. Men kos deg i helga.
  Klem fra vestsida

  SvarSlett
 2. Det såg spennende ut med slik maskin:) Alt som sys , kan vel sys på denne og grytekluter går vel an å prøve. Det trenger ikke være lukkekant på alt heller, så en tøff ola-bukse-veske , eller er det en maskin til bare stretch-stoffer? Eller en one-piece til deg selv da;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror seg skal la være å satse på one-piecen, det er ikke det som kler meg best hihi, men olabukseveske var en god ide! Takk skal du ha:)

   Slett
 3. Flink og grundig du Trine! Og du får sikkert mye glede av maskina når du kan å utnytte den. Jeg vil foreslå et slumreteppe. Der kan du bruke mange av maskinteknikkene og sømmene, og ulike stoffkvaliteter. Og når du sitter i godstolen med teppet på, kan du studere det og få idéer til nye prosjekt;) -Altså en stor og nytting prøvelapp;) Kos deg i helga!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt leketøy! Lurt å sette seg ned og virkelig prøve ut maskinen og alle dens finesser! Ednys forslag om å lage et teppe høres fornuftig ut, da kan du prøve ut alt på noe nyttig! Kos deg!

  SvarSlett
 5. Vilken härlig "leksak" du har köpt dig! Grattis! Nu kan du ju sy kläder till dig själv - som några härliga tunikor i mjuk kvalitet eller tights eller varför inte en klänning. Jag vet mycket jag skulle vilja sy om jag hade en sådan "guldklimp".
  Lycka till! :-)
  Kramisar

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ny maskin :-)

  SvarSlett
 7. Hei Trine! Nå får du mye morro! Det er bare å kose seg:) Gratuleter med investeringen !

  SvarSlett
 8. Kjekt med nye leketøy :-) Jeg kjøpte nettopp en Overlock, og for å riktig komme i gang med den kjøpte jeg et Internettkurs (beginning serging) fra www.craftsy.com som jeg nå kan se på når og hvor lenge jeg vil. Men må innrømme at jeg bare har sett på innledningen...

  SvarSlett
 9. Gratulerer. Da har den kommet i hus. Sy deg en kjole eller noe. Mange fine stoff på Stoff og Stil. Finn deg noen gamle klær du kan sy om eller lage noe annet av. Greit å prøve på noen sretch stoffer. Sy lappeteppe av gamle t-skjorter.

  Lykke til.

  Astrid

  SvarSlett
 10. Overlook er en maskin jeg bruker mye :-) Det er sååå greit når den gør alt på en gang synes jeg.
  Så hyggelig at du har funnet frem andre føtter en de man til daglig bruker :-) Hvorfor skal vi ikke bruke alt utstyret vi har betalt for?? Lykke til videre :-) Ha en finfin tirsdag.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.