Følgere

lørdag 9. februar 2013

Nå ble jeg glad:)


 


  I går fikk jeg pakke i posten:)  Jeg ble med på  en give away hos "I like to QuiltBlog", og ble trukket ut! I posten kom 8 trådsneller i de nydeligste vårfarger!! Drømmer om vår og sommer og blir glad bare av å se på dem:) Ta en titt innom bloggen til Bente, hun lager mye fint!

 

På bloggen til Sissel finner dere innlegg om  ulike symaskinføtter og bruken av disse. Her fikk jeg tips om Bernina fot nr.5, helt super til å sy "in the ditch" ,dette er noe jeg har kvidd meg for, synes det er så lett å kroke...men ikke nå lenger!!! Tusen takk Sissel for nyttig lærdom!!

Ja da sydde jeg meg en ny løper, quiltet med labb nr.5 i helt rette flotte linjer:) Så måtte jeg prøve ut min nye maskin, så istedetfor lukkekant sydde jeg rundt med coverlock maskina. Dette ble sikkert ikke så slitesterkt, men jeg syr på lukkekant når behovet melder seg:) Det er artig å prøve!!
Nydelig vintervær i Molde i dag, sol og blå himmel, nå skal jeg ut å gå tur!
Ha ei flott helg alle sammen!
Trine

9 kommentarer:

 1. Åja, det var lekre fargar på tråden.
  Fin løpar òg:)
  God sundag!

  SvarSlett
 2. Så kjekt med premie! Og den var flott og nyttig også;) Jeg setter også pris på Sissel sine tips om syføtter, for jeg er ikke flnk å utnytte mulighetene der. Løperen din er knalltøff! Nyt fineværet! Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med gaven, heldig du :) tøff løper, stilren og fin! Kule hjerter!

  SvarSlett
 4. Så koselig å få uventet gave i posten :-)fine farger..
  Det var en nydelig løper du har laget..
  Fin søndag :-)

  SvarSlett
 5. So ein Geschenk ist doch immer eine schöne Überraschung!
  Den Läufer finde ich toll - so richtig edel.
  Einen sonnigen Restsonntag aus Deutschland und servus,
  sloeber

  SvarSlett
 6. Så fine farger på tråden du har fått. Løperen ble kjempefin.

  Klem fra øya

  SvarSlett
 7. Gratulerer med gevinst. Knalltøff løper :))

  Klem fra vest

  SvarSlett
 8. Gratulerer med gevinst. Flott løper:)) Takk for kommentar hos meg. Legger meg til som følger for her var det mye fint å titte på:))

  SvarSlett
 9. Lekker løper!! Og gratulerer med gevinst! Fine farger på tråden det!

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.