Følgere

søndag 12. mars 2017

I dag ble miniquilten ferdig


Å sy bittesmå log cabin, synes jeg er veldig gøy. Denne miniquilten  måler 40 x 40 cm og inneholder 420 biter. Med denne teknikken får en brukt opp selv de minste stoffbitene! Når jeg lager mønsteret benytter jeg ulike små papirblokker som jeg pusler og flytter på til jeg blir fornøyd . Jeg tar bilde med mobiltelefonen underveis og benytter bildene når jeg skal velge ut den jeg synes er penest. Jeg syr blokkene på papir.
Carpe Diem er navnet på sommerhuset til de som skal få denne i gave. Siden jeg ikke har broderimaskin, sender jeg ei takk til Berit som broderte navnet for meg:)
Ha ei fin uke alle sammen:)

6 kommentarer:

 1. Åh, nydelig. Som du vet, så elsker jeg også å sy bittesmå biter. Må snart kjøpe ett av mønstrene dine og prøve dette, tror jeg.

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk, Trine! Du er en mester med putlerier og nøyaktighet. For et flott arbeid. Håper mottaker vet nok til å sette stor pris på denne unike gaven.

  SvarSlett
 3. Wow dette var Trinearbeid ja :) Lekker og heldige er de som får en så flott gave.

  Elisabeth

  SvarSlett
 4. Kjempefint, og fin fargekombinasjon.

  SvarSlett
 5. Åh så fin! Har ikke vært i bloggverden på en stund og sitter og oppdaterer meg med alt det flotte som er produsert! Og det tar tid for så mye fint:)

  SvarSlett
 6. Denne var lekker og litt av en gave. Vet hvor lang tid det tar med slik papirsøm :-D

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.