Følgere

mandag 9. november 2015

Utfordringen i Molde quiltelag


Nå er det lenge siden jeg la ut noe på bloggen. Jeg har ikke sydd så mye, så derfor legger jeg ut høstens utfordring i Molde quiltelag. Alle som ville delta fikk utdelt en bit småblomstret Tilda stoff. Av denne biten skulle det lages minst en blomst, denne blomsten skulle monteres på et valgfritt produkt. Her er mitt bidrag: en trusepose i eget design. Inne i truseposen er det lomme, med plass for truseinnlegg. Smart å ha i kofferten på reiser, eller bare til å henge på badet.
Har du lyst å se hvilke andre ting som ble laget, klikk på denne linken.


Jeg ser at det er mange som besøker bloggen min, men det er veldig få som legger igjen en hilsen. Oppfordrer derfor alle som besøker blogger til å legge igjen noen ord Selv prøver jeg å legge igjen en hilsen på bloggene jeg besøker:) det tar litt tid, men selv synes jeg det er noe av vitsen med å blogge.  Det er veldig inspirerende og oppmuntrende når noen skriver noe:)
 Ha en flott kveld alle som kikker innom!
10 kommentarer:

 1. Så flott pose til trusene. Stilig design, og smart med lomma inni. Så gøy med slike utfordringer i quiltelaget. Takk for kommentar på bloggen min! Ja, jeg er enig med deg at det er veldig kjekt når noen kommenterer på bloggen. Ha en fin uke! :-)

  SvarSlett
 2. Morsomt med utfordringer som alle deltar på. Og ditt resultat va jo veldig vellykket. Må inn å se på de andre sine resultater også:) Ja endelig har jeg data så jeg også får sett og kommentert på blogger igjen.

  SvarSlett
 3. Må skrive en gang til: Dere har laget mye forskjellig , for en fantasi og alle ble helt forskjellig. Artig å se, Vi har en utfordring i vårt lag der vi skal sy en brikke som skal ha maxmål som vi åpner på julemøte. Vi har da trekt en lapp med navn på som vi syr til og vedkommende som skal få brikken vet ikke hvem som syr til seg. Veldig artig og koselig å ''få'' en brikke noen andre i laget har laget til seg.

  SvarSlett
 4. Så artig variant.. Det er alltid så praktisk med små poser i vesken, til både det ene og det andre.. Det er utrolig artig å se hvor forskjellig en oppgave kan løses. Når det gjelder kommentarer, så er det alltid like koselig å få tilbakemeldinger. Men jeg ser at ofte når jeg er inne på noens sider, tenker at det skal jeg kommentere senere.. og senere blir det glemt... Sånn er det.. Ha en trivelig novemberkveld videre. Klem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 5. Den truseposen var flott , artig fasong -er liksom ikke noen tvil om hva
  den er til - :) ang kommentarer så er det likedan hos meg , mye besøk , men det er ikke alle
  som tar seg tid til å kommentere , synd for da blir liksom noe av motivasjonen borte .
  for det er artig å få kommentarer :)
  Ha en god uke videre !

  SvarSlett
 6. Knalltøff pose, og innerlommen er jo prikken over i'en!

  SvarSlett
 7. Morsom trusepose du har laget :-) og mange fine produkter :-)

  SvarSlett
 8. Helt enig. Skal bli flinkere.😄
  Flott trusepose.

  SvarSlett
 9. Morsomt design! :) Jeg setter pris på at man prøver ut litt forskjellig uten alltid å ha et mønster å gå etter!!! Denne ideen var så god at det kan være jeg prøver meg på noe liknende,- om det er lov?
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! :) Kommentarer blir alltid satt pris på!

  SvarSlett
 10. Fina saker du syr och visar på din blogg! Tros-necessären är annorlunda i sin form men gullig.

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.