Følgere

onsdag 23. september 2015

Babynest


Dette er det første babynestet jeg har sydd. Jeg hadde ikke mønster, men etter å ha kikket litt rundt på Internett klarte jeg å konstruere mitt eget. Jeg har slått i trykk knapper i enden, slik at madrassen enkelt kan taes ut og vaskes. Jeg har laget et lite lakenteppe som jeg la ullvatt i og quiltet. Sydde også ei lita pute med bomullsvatt- Da er det bare å vente til noen får en liten å putte oppi. 

Jeg sydde nestet av to forskjellige stoff, da kan det brukes på begge sider. Her er nestet snudd med mønsterstoffet ut. Praktisk og søtt spør du meg:)                                                                   Ha en flott kveld alle sammen!6 kommentarer:

 1. You did a good job, Trine!
  Your babybnest looks so nice and warm, its cute.
  Mange hilsener
  Marle

  SvarSlett
 2. Superfint, og så med eget mønster. Smarte løsninger du har gjort med å ha knapper i åpningen. Så er det kjekt med to forskjellige sider. :-)

  SvarSlett
 3. Heldig den babyen som får denne babynesten i alle fall! Og nå er det så lenge siden jeg har kiket på blogger,at jeg har ikke sett gryteklutene før nå! Men de ble jo tøffe. Er sikker på at de gikk rett i hjertet til MFK-supporteren;)

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.