Følgere

lørdag 10. januar 2015

I påvente av orkanen Nina

Siden været skulle bli virkelig ille, de meldte orkan,  rigga jeg meg til på syrommet. I dag skulle jeg sy meg et nytt pennalhus. Mønster har jeg ikke, så jeg bare kuttet stoffet i passe biter.  Pennalhuset ble stort nok til både kalkulator og gradeskive, i tillegg har det håndleddreim Dette pennalhuset skal redde mange av mine "små" fra å få glemmekryss. Og orkanen? Nei, heldigvis den kom ikke hit! I ettermiddag har jeg gått lang tur i strålende vær:) Fryktelig å se Ninas herjinger lenger sør i landet, vi har lite å stille opp med mot naturkreftene.
Ha ei flott helg alle sammen:)

5 kommentarer:

 1. Så koselige penalhus, og kjekt at det er god plass i det. :-) Her jeg bor har vi virkelig fått kjenne naturkreftene i dag, og både veier og broer er stengt, og alle ferger er innstilt. Jeg trodde en stund at vinduene skulle blåse inn i stua mi, men heldigvis ingen skader hos meg, og jeg har tilbragt flere timer på syrommet. :-) God helg til deg også!

  SvarSlett
 2. Artige penalhus. Vi venter også på noe som kan bli en syklon iløpet av dagen... Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Så koselig og fint pennal! Godt at dere slapp unna uværet!

  SvarSlett
 4. Flotte pennalhus ,- vi var heldige som slapp unna
  uværet denne gang .

  SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.