Følgere

torsdag 21. november 2013


 

 
 


 I ettermiddag har jeg kosa meg og  laget små venninnegaver. Disse søte små pungene har plass til leppestift og litt til. En ypperlig liten julehilsen og raske å sy var de også:) Det ligger sømbeskrivelse (tutorial) på bloggen til elin - e               Ønsker alle en fortreffelig aften!


RÅDHUSMESSA
Nå er vi i gang igjen:) Vi i komiteen har stått på lenge, og til helga braker det løs med  "Rådhusmessa". Ta en tur til byen, det kommer over 30 utstillere! Her kan du finne hjemmelagde og kreative julegaver til hele familien. Når du blir trøtt og klar i beina, kan du slappe av  i kafeen. Vi skal servere nydelig kaffe, nysteikte sveler og anna godt. Ta deg en tur da - vi snakkes!!!

2 kommentarer:

  1. Det var sannerligen en käck beskrivning på ett litet etui för till exempel ett läppstift. Tack, för att Du förmedlade den till oss.
    Dina två små "väninnegåvor" var jättesöta, tycker jag.

    Dollandesign

    SvarSlett
  2. Disse pungene er så artige å sy! Så fine dine ble i det søte stoffet med stjerner! Lykke til med messa :)

    SvarSlett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.