Følgere

mandag 30. september 2013

Prosjektet er ferdig


 

                                                                             


Til dere som gjettet på veske i sist innlegg, må jeg bekrefte at det var riktig. I dag tok jeg den i bruk, men først en liten fotoshoot i hagen:) Inspirasjon til veska hentet jeg fra MyQuilt, med innslag av finesser lært på kurs hos Andrè. Veska er sydd i svart lin,  motivstoffet kjøpte jeg i Danmark


 I hagen min har høsten gjort sin innmarsj, men noen få planter er på sitt vakreste nå. Denne lilja er fantastisk flott og duften er himmelsk! Skulle gjerne satt noen i vase inne, men med husbondens allergi, er det umulig. Den lilla "nakne jomfruen" har spredd seg og farger bedet lilla:)
Trærne begynner å få høstfarger, men heldigvis holder nattefrosten seg borte ennå.
Ha en flott kveld:)
Trine
 

 

13 kommentarer:

 1. Jag gissade rätt!! Det blev en väska och den är såååå snygg! Så läckert med fototyget på framsidan! Och vilka vackra blommor du fortfarande har i din trädgård! Liljorna är ju så vackra!
  Kramisar

  SvarSlett
 2. For ei fin veske du har sydd! Nydelige blomster i hagen har du også;) Og denhemmeligheten blir helt topp;) Så flink og dyktig du er!

  SvarSlett
 3. Kjempestilig veske du har sydd. Nydelige blomster i din hage på denne årstiden. Her minker det drastisk og nattefrosten har meldt seg.

  SvarSlett
 4. Ja!
  Det var en väska som Du höll på att sy. Och nu är den klar. Den blev verkligen jättefin, tycker jag. Det är ett tufft tyg som Du har använt Dig av.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Rett og slett en lekker veske! Gratulerer :)

  SvarSlett
 6. Så stilig den ble! Nydelige blomster, liljer er vakre.

  SvarSlett
 7. Lekker veske! Flotte blomster i hagen din der!

  SvarSlett
 8. Kjempefin veske.
  Randi høyer

  SvarSlett
 9. Så flott veske du har sydd, stilig:)
  Det blomster så nydelig i hagen din.
  Riktig god helg:)

  SvarSlett
 10. Takk for kommentar på bloggen. Klart eg kjem til Molde, gler meg. Snakkast! Flott veske du har sydd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det og velkommen skal du være. Vi gler oss til å møte mange kjente og ukjente quiltedamer:)

   Slett

HEI
Jeg blir utrolig glad om du legg igjen noen koselige ord i kommentarfeltet! Veit du at du ikke trenger å ha egen blogg for å skrive kommentar?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og så skriv du inn navnet ditt. Jeg vil helst ikke at du kommenterer anonymt.